OSVANUO POPIS IGRAČA KOJI NAPUŠTAJU MILAN: / Vatreni odlazi iz Italije, spominje se i moguća nova destinacija

Image
Foto: AFP

Kalinić je među igračima koji bi trebali otići iz Milana

5.4.2018.
16:30
AFP
VOYO logo

Gennaro Gattuso u proteklih je nekoliko tjedana posložio Milan i čelnici kluba lagano kreću u planiranje budućnosti. Milan je trenutačno šesta momčad talijanskog prvenstva nakon 30. kola, četvrto mjesto koje vodi u Ligu prvaka, a koje trenutačno drži gradski rival Inter, bježi mu za osam bodova.

Na popisu je i Kalinić

BROZOVIĆ ZALUDIO TALIJANE, KALINIĆA UNIŠTILI: Derby della Madonnina pokazala je moć jednog i svu nemoć drugog Vatrenog

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako bi osvježio svlačionicu i doveo pojačanja, talijanski velikan će morati i nekoliko igrača prodati kako bi zaradio. Calciomercato piše kako su na tom popisu Mateo Musacchio, Gustavo Gomez, Luca Antonelli, Manuel Locatelli i hrvatski reprezentativac Nikola Kalinić koji se baš nije iskazao u crno-crvenom dresu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Talijani navode da ipak sve ovisi o tome kako će sezona završiti, ali Rossoneri će biti aktivni na tržištu i pažljivo će analizirati sve ponude koje dobe za Hrvata koji je bio blizu odlaska u Kinu još kada je igrao za Fiorentinu. Milan želi zaraditi na njemu, a Azija bi opet mogla biti opcija.

Hrvatski nogometaš službeno je stigao u Milan u osmom mjesecu prošle godine, a došao je na posudbu godinu dana s obvezom otkupa ovog lipnja u vrijednosti 20 milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo