VIDEO, OSVAJAČI KUTIJE ŠIBICA U ŠOKU! Igrači potreseni tragedijom u Varaždinu: / 'Nitko ne slavi, on je bio duša od čovjeka'

Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

'Nitko ne slavi. Jako nas je sve potresla ova vijest', kazao je Matija Capar.

28.12.2017.
23:21
Goran Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Kao što smo izvjestili, poznati hrvatski malonogometaš i jedan od osnivača Futsal Dinama Mate Čuljak (42), kluba koji pripada navijačima, u četvrtak se srušio na terenu tijekom utakmice malonogometnog turnira u varaždinskom naselju Graberje i nakon borbe liječnika za njegov život - preminuo! U pitanju je navodno srce.

NET.HR DOZNAJE: POZNATI MALONOGOMETAŠ KRITIČNO! Srušio se na terenu, bore se za njegov život

Čuljku je pozlilo za vrijeme utakmice njegove momčadi Hudek ErgoTrans protiv sastava Bilikum Petkom. Liječnici i kolege brzo su mu pružili pomoć, ali morali su ga hitno prevesti u Opću bolnicu Varaždin u kojoj je, nakon napora liječnika i preminuo. Čuljkovu smrtpotvrdio je za Varaždinski.hr ravnatelj bolnice Nenad Kudelić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

12.10.2014., Dom sportova, Zagreb - Druga hrvatska malonogometna liga, regija Sjever, 1.kolo, MNK Futsal Dinamo - MNK Siscia. Nogometasi Dinama imali su glasnu podrsku svojih navijaca, Bad Blue Boysa na otvaranju prvenstva. Mate Culjak, trener malonogometnog kluba Futsal Dinamo. Photo: Goran Stanzl/PIXSELL

Vijest se proširila cijelom Hrvatskom, a Matin kum Matija Đulvat, koji je s njim i osnovao Futsal Dinamo, odmah je sjeo u auto i krenuo iz Zagreba za Varaždin.

Goal.com, pak, javlja kako su ga liječnici reanimirali nekoliko puta, ali kako ga, unatoč uloženim naporima, nisu uspjeli spasiti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Igrači i vodstvo MNK Cvjetno Poliklinika Milojević, momčad koja se u četvrtak okitila prvim naslovom prvaka na Kutiji Šibica i koja je jako povezana s Matom, ostala je šokirana kad je čula što se dogodilo njihovom prijatelju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zbog toga baš nikome nije do slavlje. Igrači su potreseni ovom užasnom viješću.

"Nitko ne slavi. Jako nas je sve potresla ova vijest. Nitko ne zna o čemu se točno radi. Nikad nije niti pušio niti pio, strašno što se dogodilo. Dao bi svih svojih sedam 'kutija' samo da se izvukao", kazao je Matija Capar čije riječi prenose Sportske novosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo