OSRAMOĆENA ENGLESKA ZVIJEZDA RAZLJUTILA ČITAVU NACIJU: / 'Navijači mu ovo nikad neće oprostiti'

Image
Foto: AFP, TOBIAS SCHWARZ
30.6.2016.
11:22
AFP, TOBIAS SCHWARZ
VOYO logo

Britanski mediji razapeli su reprezentativce Gordog Albiona, a sad su u niskom startu i čekaju njihov svaki krivi korak kako bi nastavili sa svojim kritikama. I čini se kako su to i dočekali! Naime, nakon što je Adam Lallana snimljen kako se hihoće s prijateljima nakon senzacionalnog debakla protiv Islanda, zvijezda Manchester Cityja Raheem Sterling ulovljena je kako se pravi važna svojim bogatstvom u krivom trenutku. U situaciji kad je Engleska predmet sprdnje čitavog nogometnog svijeta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Smije se, a trebao bi plakat

Sterling je objavio video svoje luksuzne kuće, a na videu se vidi kako se Englez smiulji i kako je ponosan na svu raskoš u kojoj živi. Naravno, sve je u Engleskoj protumačeno kao velika provokacija. jer, umjesto da se pokrije po glavi zbog rezultata i svog nastupa na Euru, on se hvali svojim umivaonikom opločenim kristalima i srebrnim toaletom.

"Njegov jedini interes je hvaljenje svojim luksuznim autima i raskošnom kućom", daje do znanja britanski tabloid The Sun koji je najžešći kritičar engleske reprezentacije nakon njihovog neuspjeha na Euru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Da stvar po njega bude gora, Sterling se hvalio svojim bogatstvom u reprezentativnoj majici Engleske. Sterling je pokazao i svoju kolekciju automobila, a navijače je posebno najljutila objava fotografije s godišnjeg odmora u Dubaiju.

"Nacija je u žalosti, a on se sunča. Navijači to nikad neće oprostiti."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
Samit
default_cta
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Barbapapa
default_cta
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo