velika stvar /

Osijekov stadion postaje Red Bull arena?

Image

Pampas arena trebala bi biti završena ove godine

18.2.2022.
8:33
VOYO logo

Budući Osijekov stadion Pampas arena bit će najljepši stadion u Hrvatskoj. Izgradnja modernog stadiona kapaciteta 12 tisuća natkrivenih sjedećih mjesta probila je rokove u kojima je trebalo biti dovršeno, ali očekuje se da bi ove godine stadion trebao biti dovršen i svečano otvoren.

Iz Osijeka se nadaju da će na novom stadionu igrati kvalifikacije za Europu već ove godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Osječki klub i njegovi navijači vrlo brzo će dobiti puno komfornije uvjete za igranje i praćenje utakmica, a da ne govorimo o kampu koji će biti uz stadion i nuditi trening-uvjete s pet zvjezdica prvoj momčadi i Školi nogometa. Iz projekta su uklonjene one ekskluzivne ideje koje je imao tadašnji predsjednik Ivan Meštrović, poput gledanja utakmica iz jacuzzija ili terase restorana koja bi izlazila na zapadnu tribinu." Tvrde iz kluba na Dravi

Od ranije je poznato da su u tijeku pregovori s novim generalnim sponzorom koji bi u sklopu dugogodišnjeg paketa trebao kupiti i ime stadiona. U klubu već neko vrijeme ne žele otkriti detalje prije nego što posao bude ugovoren, ali, kako smo ranije doznali, pregovori su ozbiljnoj fazi. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Slavonski medij Glas Slavonije piše da je jedan gigant koji želi svoje ime staviti na Osijekov stadion i Red Bull. Poznati proizvođač energetskih pića već ima stadione koji nose njegovo ime u Salzburgu, Leipzigu i New Yorku. U to birano društvo mogao bi ući i Osijek.

Ako se ostvari suradnja s Red Bullom, Pampas arena zasigurno će biti jedan od najmodernijih stadiona u ovom dijelu Europe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Ljubav je na selu
NOVA SEZONA
VOYO logo