Tri poraza u nizu / Oreščanin uoči gostovanja u Gradskom vrtu: 'Osijek je goropadan'

Image
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL

Hajdukovci će u nedjelju biti Osijekovi gosti na startu proljetnog dijela sezone

1.2.2019.
15:48
Davor Javorovic/PIXSELL
VOYO logo

Prva utakmica proljetnog dijela sezone Hajduk vodi u Osijek. Splićani u nedjelju gostuju u Gradskom vrtu gdje su početkom prosinca ispali iz Kupa, a u prvoj utakmici na početku sezone uvjerljivo izgubili s 1:4. Tu je još i domaći poraz na Poljudu, što će reći da su izgubili tri u nizu od Slavonaca.

"Osijek je Osijek. Imamo poštovanje prema njima i rade svoj dio dosta dobro. Imali su dva izlazna transfera i poslije su se i pojačali. Kući znaju biti goropadni i kroz agresiju se žele nametnuti. Znamo što nas čeka gore", najavio je Siniša Oreščanin.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Naša je momčad u dobrom stanju. Prošlo je mjesec dana od prozivke i to je period u kojem smo se bolje upoznali. Radili smo četiri tjedna i momčad se sigurno bolje upoznala s nama i našim zahtjevima. Pripreme su bile planirane prije nego smo došli, tako da smo se prilagodili. Iz utakmica smo dobivali odgovore i nismo potencirali nikakve euforije ni tragedije nakon njih. Mislim da nam je zadnja utakmica protiv Šahtjora došla najbolje jer nam je dala jako dobru sliku za dalje."

Rekao je Oreščanin da Palaversin potpis za Man. City gleda kao priznanje za klub i akademiju, ali ni da ne želi stvarati famu oko predsjednikove izjave da nema imperativa do kraja sezone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Želim vidjeti definitivno napredak momčadi i da to ide u dobrom smjeru. Ljudi u Splitu jako dobro razumiju nogomet i to se osjeti. Mi ne ovisimo samo o sebi, nego i o drugima. Puno je tu još kola i bodova, sa svima se još susrećemo dva puta."

Hajduku će nedostajati kapetan Juranović, Bašić, Ivanovski, Beširović i Palaversa, a još nije zatvorena ni lista izlaznih transfera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kad smo počinjali, rekli smo što bismo htjeli. Tržište svoje nosi. Što se tiče izlaznih transfera, postoji još mogućnost odlazaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo