Bez golova / Oreščanin nakon remija: 'Pokušat ćemo se ušuljati u Europu'

Image
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL

Hajdukov trener ostao je pozitivan unatoč tek jednom bodu protiv Gorice

23.2.2019.
20:11
Ivo Cagalj/PIXSELL
VOYO logo

Ni u trećem susretu ove sezone Hajduk nije pobijedio Goricu koja je odnijela bod s Poljuda odigravši 0:0.

"Utakmica je bila zahtjevna s protivnikom koji se dobro pripremio, dok se mi nismo adaptirali do kraja prvog poluvremena. Mislim da su gosti u prvom dijelu uspjeli igrati bolje, ali u drugom smo mi stvorili više šansi. Posljednjih dvadeset minuta imali smo dobar pritisak kada smo stvorili nekoliko šansi i kornera u nizu. Rezultat je mogao biti i bolji, ali bit ću pozitivan", rekao je Siniša Oreščanin koji je upitan zašto na lijevom boku nije igrao Fomitschow.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Juranović i Tudor u ovakvoj utakmici mogu igrati bolje u tranziciji nego on, pa su i zato igrali od prve minute."

Gorica?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Tijekom sezone igra na jedan način koji joj prolazi. Nekad je to bolje, nekad lošije. Iz grešaka koje smo radili izvući ćemo pouke."

U završnici Hajdukov trener dao je priliku Sahitiju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"To je priča koju pričamo od početka. Lagano pomlađivanje ekipe, samo gađamo tajming. Stavili smo ga u jednu dosta zahtjevnu utakmicu i dobar je odgovor dao. On može igrati sva mjesta u veznom radu. Ne bih ga dizao na pijedestal, kao nikoga, jer svaki dan je novi trening i dokazivanje."

U četiri proljetne utakmice Splićani su primili jedan pogodak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"To veseli. Naravno da tu ulogu ima obrana, golman i cijela momčad, a ponajviše naš rad u fazi obrane. Bilo bi nam draže da imamo dva boda više u ove četiri utakmice. Mi ćemo pokušati ispuniti ono o čemu smo govorili ranije, a to je ušuljati se u Europu."

Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo