OPET JE SUPER-SLAV: / Slaven Bilić prokomentirao nevjerojatnu utakmicu koja ga je vratila iz ponora

Image
Foto: AFP
25.10.2017.
23:34
AFP
VOYO logo

"Naravano da smo na poluvremenu bili lošeg raspoloženja, no ne tako lošeg kao što je to bio slučaj u utakmici protiv Brightona. Taj je rezultat bio loš, igrali smo ali nismo uspijevali ući u posljednju trećinu terena", započeo je Bilić komentar utakmice protiv gradskog rivala pa dodao:

"Danas smo na poluvremenu raspravljali što napraviti kada je lopta kod njih, a što kad je u našem posjedu. Zabiti tri gola Spursima upravo je briljantno. Pokazati takvu hrabrost, kompaktnost i biti tako dobar s loptom u nogama, to je fantastično. Zaslužili smo ovo i oduševljeni smo jer nam je ova pobjeda veliki poticaj."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nismo nakon Brightona mogli dočekati da utakmica započne. Izuzev nje, u posljednje nam vrijeme ide dobro. Imamo energiju, pribrani smo i vraćaju se igrači nakon ozljede. Tako treba biti. Neke utakmice pobijediš, neke izgubiš, ali ovo je mjerilo kako igrati", dodao je hrvatski stručnjak čije riječi prenosi skysports.com i osvrnuo se na svoju situaciju:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Miran sam. Drago mi je zbog ovako ostvarene pobjede i drago mi je vidjeti da je momčad 'živa' i tvrdoglava na pozitivan način. U ovoj smo utakmici puno napravili, ali po pitanju sezone baš ništa. Ovako moramo nastaviti."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo