nije među favoritima / On zaista ne zna gubiti: Ronaldo preskače i ceremoniju dodjele Zlatne lopte?

Image
Foto: AP Images

Ronaldo je od dolaska navodno odustao nakon promotivnog videa L'Equipea u kojem Portugalac nije u prvom planu

21.11.2018.
14:27
AP Images
VOYO logo

Krilni napadač Juventusa Cristiano Ronaldo još jednom bi mogao potvrditi svoju reputaciju lošeg gubitnika. 

Naime, kako navodi niz talijanskih uglednih medija, od Gazzete dello Sport do Sky Sporta, Ronaldo se neće pojaviti na ceremoniji dodjele Zlatne lopte koja će se održati 3. prosinca. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Francuski mediji napisali su brojne retke u kojima ističu kako je glavni kandidat za osvajanje najprestižnije individualne nogometne nagrade Luka Modrić, dok kao njegove glavne konkurente vide Kyliana Mbappea i Raphaela Varanea. Prema njihovim prognozama, dvojac Ronaldo - Messi, koji je dominirao ovom dodjelom u posljednjem desetljeću (svaki ih je osvojio po pet) ove godine nije u najužoj konkurenciji. 

Kako pišu talijani, Ronaldo je od dolaska odustao nakon što je francuski L'Equipe objavio promotivni video u kojem je u prvom planu hrvatsko - francuski trojac. Ronaldo se također nalazi unutar videa, i to nakon Salaha, Pogbe i Messija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, Ronaldo se nije pojavio na UEFA-inoj dodjeli za najboljeg igrača Europe, kao ni na dodjeli nagrade 'The Best' za najboljeg igrača svijeta, a u oba slučaja je navodno imao informacije kako on neće biti osvajač tih priznanja. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo