'On se svima, pogotovo Hrvatskoj, nasmijao u lice'

14.4.2011.
9:56
VOYO logo

Dinamo je, između ostalog, na svojoj skupštini u utorak dobio prefiks 'građanski', potvrđen je novi mandat predsjedniku Mirku Barišiću, a dotadašnji izvršni dopredsjednik Zdravko Mamić je postao izvršni predsjednik.

Jedan od glavnih ljudi građanske inicijative Zajedno za Dinamo, pravnik Dragutin Nemec, smatra da je izgubljena samo jedna bitka, ali ne i 'rat'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"To je na tragu one čuvene Mamićeve rečenice: kad me razj..., ja samo dodam gas. Umjesto da se klub i osobe koje ga vode napokon usklade sa zakonom, on se svima i posebno zakonima ove države nasmije u lice i unaprijedi samog sebe u funkciju predsjednika. Iznenađen sam jedino količinom pravnog amaterizma koja je bila zastupljena u farsičnoj promjeni statuta. Pa statut koji je bio na snazi prije utorka bio je legitimniji od ovog. Dinamo ne samo što nije ispravio pogreške u statutu već se još dublje zakopao", izjavio je Jutarnjem listu Nemec i dodao:

"Od siječnja imamo spremljenu tužbu u ime nekoliko tisuća članova. Blizu smo odluke da odemo na Županijski sud i tužimo klub zbog povrede statuta, zakona i prava članova. Čekali smo ovu skupštinu da vidimo hoće li uopće biti dobre volje da se krene u promjene. Ma kakvi! Mogu se, primjerice, odmah izdati privremene mjere zabrane transfera ili slične stvari. Ne želimo to, ali ako je to jedini put da se provede zakon u Dinamu. Nemamo izbora!", zaključio je Nemec.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Više o temi: specijal-201102150360004-Dinamo Više o temi: specijal-201102150360004-Zdravko Mamić

Vezani članci:

arti-201104080600006 arti-201104130507006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo