'ON MOŽE SVAKOM UNIŠTITI KARIJERU': / Luka Modrić kad primi loptu suparničke igrače čini smiješnima

Image
Foto: AFP, PATRIK STOLLARZ

Nema te situacije u kojoj se ne može snaći i iz koje se hrvatski čarobnjak Luka Modrić ne može izvući na terenu.

31.5.2017.
13:31
AFP, PATRIK STOLLARZ
VOYO logo

"Kad je u raspoloženju, Luka Modrić definitivno može svakom uništiti karijeru. On je doslovno čarobnjak, najbolji veznjak svijeta", komentar je jednog obožavatelja Luke Modrića na Twitteru koji najbolje dočarava igru hrvatskog reprezentativca koji će u subotu u Cardiffu, od 20.45, biti u pohodu na svoju treću titulu u Ligi prvaka u karijeri. Protivnik Los Blancosima bt će Juventus.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

MODRIĆ NAJAVIO FINALE LIGE PRVAKA: Riječi kapetana

Modrić posjeduje fantastičnu tehniku s kojom izluđuje svoje protivnike. Zbog toga se netko sjetio napraviti video s najboljim majstorijama Luke Modrića ove sezone u dresu Reala u trajanju od 1.19 minuta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvat je u listopadu prošle godine bio proglašen od strane Primere za najboljeg veznjaka ugledne prve španjolske lige i to u jakoj konkurenciji u obliku Brune Soriana iz Villareala i legendarnog Andresa Inieste iz Barcelone.

A kad vidimo ovakve poteze kao što je priloženi, s kojom je napravio pravu pomutnju u obrani Celte i Benzemu atraktivno petom poslužio na ziceru na pet metara od gola (ovaj to nije zabio), onda nam je jasno zašto su svi oduševljeni igrom Hrvata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nema sumnje, granitnu obranu Juventusa, popularno zvanu BBC (Barzagli, Bonucci, Chiellini), čeka težak posao zaustavljanja Modrića da dirigira igrom Kraljeva, stvara višak u napadu i svojim pametnim loptama da izbacuje suigrače u izgledne prilike. Jednom riječju, Talijane čeka - pakao!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo