KAO DA GA PROGANJA / On baš ne može smisliti Niku Kovača. Legendarni igrač Bayerna ružno govorio o hrvatskom treneru: 'Sva sreća da je otišao'

Image

Legendarni nogometaš Bayerna nije uživao baš dobar tretman kod Kovača jer ga je ovaj znao izostaviti tu i tamo koju utakmicu

2.2.2022.
11:19
VOYO logo

Hrvatski trener i bivši izbornik Vatrenih, Niko Kovač, trenutno je bez posla nakon što je dobio otkaz u Monacu, s kojim je radio vrlo dobar posao, ali su ga iz zasad ne baš razjašnjenih razloga odlučili smijeniti. Navodno je u Monacu bilo svađe s igračima, navodno nisu bili zadovoljni njegovim metodama, bilo je govora o nesuglasica u Upravom, navodnih pritužbi za slab razvoj mladih igrača, ali ništa konkretno.

Sličnu je, a možda i goru sudbinu doživio u Bayernu, kojeg je vodio od srpnja 2018. do studenog 2019. godine i koji ga je na vrlo ružan način otjerao i to nakon velike pobune igrača koju je predvodio Thomas Muller. Legendarni nogometaš Bayerna nije uživao baš dobar tretman kod Kovača jer ga je ovaj znao izostaviti tu i tamo koju utakmicu, i davao mu je nešto manje minuta. Nijemac je pod Kovačem zabio 11 golova i upisao je 22 asistencije u 60 utakmica, ali to mu nije bilo dovoljno i tada je želio napustiti Bayern.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia

Govorio ružno o Kovaču

Muller se sada, nakon više od dvije godine javio i za Bild otkrio što se tada događalo u klubu, a usput je i dosta ružno govorio o Kovaču.

"U ljeto 2019. godine zamalo sam otišao iz kluba. Bila je to već poznata situacija s Kovačem. Na zimu bih sigurno napustio Bayern, ali je Kovač otišao u studenom pa sam ostao. Da je on ostao, ja bih danas svakako imao manje trofeja u Bayernu. Kada sad pogledam na to vrijeme, drago mi je da se sve skupa tako završilo. Bio bi to bolan, ali svakako nužan potez. Razgovarao sam stalno s ljudima iz uprave, a u listopadu 2019. kad sam bio najnesretniji, nismo mogli ništa napraviti, jer je prijelazni rok bio još daleko", izjavio je Muller.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo