OLMO PODIJELIO MANCHESTER: / U tijeku je velika borba velikana za Dinamovu zvijezdu; 'On je nevjerojatno iznenađenje'

Image
Foto: Profimedia/PIXSELL

Dani Olmo na meti Man Uniteda i Man Cityja

28.12.2019.
10:44
Profimedia/PIXSELL
VOYO logo

Španjolski nogometni majstor Dani Olmo sigurno odlazi iz Dinama. No, ne zna se još hoće li se to dogoditi ove zime ili na ljeto. Jasno je kao dan da je Olmo prerastao i HNL i sam klub, te kako je došlo vrijeme za nove izazove na višoj stepenici. Prema Transfermarktu, Dani Olmo vrijedi 35 milijuna eura.

Image
NOVA DESTINACIJA ZA OLMA, ALI TAMO GA NE BI HTJELI VIDJETI: /

S Dinamom su već trgovali i zamalo upropastili Vatrenog

Image
NOVA DESTINACIJA ZA OLMA, ALI TAMO GA NE BI HTJELI VIDJETI: /

S Dinamom su već trgovali i zamalo upropastili Vatrenog

Olmu skočila cijena 10 puta

Fantastičnom Španjolcu skočila je, tako, cijena 10 puta. Španjolac je vrijedio prije godinu dana 3,5 milijuna eura, a sada najmanje 35 milijuna eura. Više o vrijednosti Dinama, odnosno skoku financijske vrijednosti kluba i igrača crno na bijelo možete pročitati - OVDJE. Iako, u Dinamu bi htjeli za njega dobiti i 40 milijuna. E sad, koliko je to realno, ako se uzme u obzir da igra u HNL-u.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

11.12.2019., stadion Maksimir, Zagreb - UEFA Liga prvaka, skupina C, 6. kolo, GNK Dinamo - Manchester City. Dani Olmo Photo: Luka Stanzl/PIXSELL

Olmo se Cityju i Guardioli predstavio sjajnim golom

Ranije se njegov otac javno pobunio da Dinamo previše traži za Danija jer "nitko nije lud toliko platiti za nekog igrača iz HNL-a", što nije jasno niti samom Daniju. Možda su baš toliko "ludi" imančesterski velikani United i City. Manchester Evening News piše da gradski rivali kreću u derbi i na tržištu i to za sjajnog i mladog (21) Dinamovog Katalonca.

Olmo se Cityju i Guardioli predstavio sjajnim golom za 1:0 vodstvo Plavih na prepunom Maksimiru, kojeg je prvaku Engleske zabio u zadnjem kolu Lige prvaka, a nakon utakmice ga je hvalio najbolji trener na svijetu...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Guardiola: 'Olmo je za mene nevjerojatno iznenađenje'

"Rekao sam i nakon prve utakmice s Dinamom da je Olmo za mene nevjerojatno iznenađenje. Po svemu se vidi da je proizvod glasovite Barcine akademije i vrlo brzo igrat će u nekom od najvećih klubova", istaknuo je Guardiola nakon dvoboja u Zagrebu.

Englezi o Olmu pišu:

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

11.12.2019., stadion Maksimir, Zagreb - UEFA Liga prvaka, skupina C, 6. kolo, GNK Dinamo - Manchester City. Pep Guardiola , Nenad Bjelica Photo: Luka Stanzl/PIXSELL

'Olmo je ključni igrač u Dinamu'

"Olmo, igrač koji je dio svoje mlade karijere proveo i u Barceloni, razvio se u ključnog igrača u Dinamu, postigavši ​​osam golova u samo 22 nastupa u svim natjecanjima ove sezone. Olmu su impresivni nastupi u studenom priskrbili prvi poziv na seniorski sastav reprezentacije Španjolske, a klubovi širom Europe navodno su se zainteresirali za njegovo dovođenje, uključujući i Man City i Man United.", stoji u pisanju Manchester Evening News-a.

Olmo je iz La Masije došao u Dinamo u ljeto 2014. kao 15-godišnjak i razvio se u igrača za velike stvari, za velike klubove.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo