OLMO IDUĆE GODINE IGRA LIGU PRVAKA, ALI NE U DRESU DINAMA: / As objavio gdje Modri dragulj nastavlja karijeru

Image
Foto: Igor Soban/PIXSELL

Riječ je o klubu koji će iduće sezone igrati u najcjenjenijem klupskom natjecanju na svijetu

6.6.2019.
12:01
Igor Soban/PIXSELL
VOYO logo

Borussia Dortmund, Bayern, Real Madrid, Barcelona, PSG, Manchester City, Liverpool, Juventus i Milan, imena su klubova u koje su mediji selili najboljeg igrača Dinama Danija Olma.

Međutim, sada je stigla vijest da bi Španjolac karijeru trebao nastaviti u Bayer Leverkusenu. Novinar turskog Radyospora, Salim Manav, objavio je uz to da će platiti 25 milijuna eura, što je znatno manje od 40 koliko hrvatski prvak očekuje da će dobiti za veznjaka. Ovu informaciju prenio je i španjolski As.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Imaju konkurenciju

Njemački Kicker pak na to je nadodao da Bayer ima konkurenciju te da se Borussia Mönchengladbach uključila u borbu za Modrog.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prošlog tjedna portugalski list Record objavio kako su se u utrku uključili i portugalski velikani Porto i Benfica. Olmo je bio i na naslovnici tog lista, na kojoj je pisalo ‘Dani Olmo očarava’.

U svakom slučaju, Španjolac može birati gdje će nastaviti karijeru, a dobra je stvar za Modre što će, s obzirom na to kakav je interes za njega, sigurno dobiti rekordnu odštetu. Za sada ga drži transfer Marka Pjace iz Dinama u Juventus za 23 milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj uživo 1.lipnja
VOYO logo