pomoćnik izbornika / Olić za RTL: 'Sad smo svima vrijedan 'skalp', no do Eura ćemo nadoknaditi one koji su se oprostili'

'Do Eura ćemo nadoknaditi one koji su se oprostili od reprezentacije', poručio je za RTL pomoćnik izbornika Ivica Olić

9.9.2018.
19:37
VOYO logo

Nogometna reprezentacija danas je putuje iz Portugala u Elche gdje će u utorak otvoriti Ligu nacija protiv Španjolske. Uoči puta s Ivicom Olićem razgovarala je naša Ivona Hemen.

Kako vam se čini osvježena reprezentacija? Neki igrači su se oprostili i mnogi mladi igrači sad imaju priliku? 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovo je izvrsna prilika da se probaju neki novi igrači i da vidimo koliku širinu Hrvatska ima. Puno je dečki koji su bili pozivani, ali nisu dobili priliku u reprezentaciji. 

Mislite li da su se Subašić, Mandžukić i Ćorluka prerano oprostili? 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

To su bile njihove odluke i to moramo poštovati. No, nadam se da ćemo do Eura uspjeti nadoknaditi te gubitke i da ćemo do početka kvalifikacija biti pravi i da ćemo naći dostojne zamjene. 

U Rusiji ste osvojili srebro? Jeste li u Portugalu osjetili respekt, ponašaju li se prema vama drugi kao prema svjetskim viceprvacima? 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Već ta utakmica, iako je bila prijateljska, bila nam je važna, s obzirom da smo drugi na svijetu, svima predstavljamo dobar 'skalp', tako i Portugalu koji nas je htio dobiti, međutim izvukli smo povoljan rezultat.

Portugal je bio dobar sparing partner za Španjolsku? 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Da, bilo je teško očekivati da ćemo već protiv Portugala biti na top razini nakon tolikih promjena. Nismo tu puno očekivali, ali sa Španjolskom se priključuje Rakitić, očekujemo da ćemo se predstaviti u dobrom svjetlu i da ćemo izvui pozitivan rezultat.

Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo