Olić opisao zašto je 'zapucao' penal!

20.5.2012.
19:18
VOYO logo

Teško je bilo naći riječi utjehe nakon šokantnog Bayernovog poraza i ruleta jedanaestwraca koji je sretnom Chelseiju poklonio naslov prvaka Europe. Englezima se nakon godina nesereće sve vratilo višestruko, a lošu sudbinu oplakivali su na drugoj strani.

Ivici Oliću koji je zapucao ključni penal bilo je teško, a utjehu je poslije utakmice potražio u društvu prijatelja, u jednoj konobi blizu svoje kuće u Münchenu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Žalosniji sam nego prije dvije godine u Madridu jer smo ovaj put bili bolji i dominirali smo. Imali smo puno šansi, nismo zabili ono što smo trebali i došli do jedanaesteraca, koji su lutrija. Žao mi je što sam baš ja promašio jedan, ali moram reći da neki igrači nisu htjeli pucati, primjerice Kroos i Timoščuk, pa sam prihvatio odgovornost, uzeo loptu i odlučio sam se u koju ću stranu pucati. Mislim da nisam ni loše tukao, ali Čech je izvrsno obranio", ispričao je Ola za Večernji i dodao:

"Mogu žaliti za tim, ali više žalim zbog one šanse u 108. minuti kad sam pokušao dodati Van Buytenu. Mislio sam da je ondje Gomez jer on bi loptu ugurao u mrežu, a Van Buyten uopće nije reagirao, ostao je zabetoniran, nije pratio akciju. I to mi je žao, što nisam opalio po golu. Šteta, velika šteta što smo izgubili, pogotovo na ovaj način jer nismo smjeli dopustiti da utakmica ode do jedanaesteraca, sve smo morali riješiti ranije i naplatiti silnu dominaciju", zaključio je Olić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Danijel Pranjić stao je u obranu prijatelja.

"Ne treba Oliću nitko zamjeriti promašeni jedanaesterac, ponoviti ću što je Mourinho rekao nakon naše utakmice: Pucali su oni koji su imali muda, neki su odbili, a Ola je jednostavno morao pucati. Izgubili smo kao momčad, nisu izgubili pojedinci".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo