Nova potvrda da Mandžo odlazi: 'Uskoro će biti sretan u drugom klubu'

'Mandžukić i ja smo prijatelji i dosta smo razgovarali o njegovoj poziciji u Bayernu. Moram reći da mi ništa nije bilo jasno.

23.5.2014.
15:58
VOYO logo

Bivši igrač Bayerna smatra da je trener kiksao na kraju sezone u ophođenju prema igračima.

"Po meni, Guardiolaje mogao i pričekati tu jednu utakmicu da mu kaže ono što ima, nije moralo ovako završiti. Međutim, Mario se zbilja ne mora zamarati. Cijelom je svijetu dokazao da je vrhunska klasa i ima dosta klubova, koji ga žele. Bit će sretan uskoro u drugom klubu", rekao je Oliću razgovoru za Sportske novosti i okrenuo se prema Brazilu na startu SP-a:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Srušit ga može samo momčad, samo 11 ratnika na terenu mogu napraviti probleme Brazilu. Ni to nije jamstvo. Što se mene tiče, osjećam se sjajno. U Njemačkoj 2006. oporavljao sam se od ozljede koju sam u Splitu zaradio baš protiv Brazila, 2010. nas nije bilo, a sada se posebno radujem nastupu. Spreman sam, zdrav, nikad opušteniji. Ovo je moja godina, samopouzdanje je ogromno!"

U Wolfsburgu mu je suigrač Luiz Gustavo, na startu SP-a bit će na suprotnim strana. O njegovim pogledima je kazao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Oni idu po naslov, vide se kao favoriti prvenstva. Kako bi onda gledali na nas, nego kao na jednu od prepreka... No, i ja tako njima kažem. Mi smo se postavili kao i oni. Prvi su nam suparnici, vidjet ćemo dalje."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo