OGROMNA LOVA STIŽE NA MAKSIMIR: / Dinamu se smiješi velika zarada ako uspije večeras izbaciti Krasnodar

Image
Image

Eventualni prolazak u četvrtfinale donio bi Dinamu još 1,5 milijuna eura, plasman u polufinale vrijedi 2,4 milijuna eura, dok UEFA plasman u finale Europske lige nagrađuje s 4,5 milijuna eura

25.2.2021.
15:19
VOYO logo

Zagrebački Dinamo ima ovog četvrtka sjajnu priliku iz Europske lige izbaciti ruski Krasnodar. Iznenađujuće, Zagrepčani su u hladnom, zamrznutom Krasnodaru izborili pobjedu 3:2 protiv bogate ruske momčadi koja je ispala iz Lige prvaka.

Dinamo si je tako stvorio lijepu priliku za jedan od najvećih uspjeha u povijesti kluba, ali i za veliku zaradu od europskih utakmica ove sezone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prema pravilima o nagradama u europskim natjecanjima koji je objavila UEFA, Dinamo je već dosad svojim nastupima u kvalifikacijama za Ligi prvaka i Europsku ligu te u grupi Europske lige inkasirao približno 7,5 milijuna eura.

Prolaskom protiv Krasnodara u osminu finala Europske lige Dinamo bi dobio na svoj račun još 1,1 milijun eura, tako da bi se ta zarada popela na 8,6 milijuna eura samo od UEFA-inih nagrada. Dakako, u te brojke nije uračunat novac od sponzora koji će također stići.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Eventualni prolazak u četvrtfinale donio bi Dinamu još 1,5 milijuna eura, plasman u polufinale vrijedi 2,4 milijuna eura, dok UEFA plasman u finale Europske lige nagrađuje s 4,5 milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
DINAMO - KRASNODAR 1:0: /

Veličanstveni Dinamo je u osmini finala natjecanja; Oršić i Jakić junaci uzvrata u Maksimiru

Što Modrima treba za prolaz?

Dinamo u sljedeću fazu može proći pobjedom ili svakim neriješenim rezultatom. Može proći čak i u slučaju minimalnog poraza, ali ne svakim rezultatom. Ako izgubi 1:0 ili 2:1, Dinamo prolazi dalje, dok će se u slučaju rezultata 3:2 igrati produžeci. Ako Dinamo izgubi, nekim čudom 4:3, 5:4 itd, onda prolazi Krasnodar. Također, Modri ispadaju i u slučaju bilo kakve pobjede Krasnodara sa dva ili više pogodaka.

Utakmicu Dinama i Krasnodara moći ćete od 21 sat u tekstualnom prijenosu uz snimke golova i najboljih poteza moći ćete ju pratiti na portalu Net.hr.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo