Nakon presedana / Oglasio se Kepa: 'Ni na kraj pameti mi nije bilo ne poslušati šefovu naredbu, bio je to nesporazum'

Image
Foto: AP Images

Kepa je ovog ljeta doveden u Chelsea s vizijom da bude velika zvijezda londonkog kluba

25.2.2019.
9:10
AP Images
VOYO logo

Stvarno je nesvakidašnja pojava da trener želi izvući svog igrača iz igre, ali on to ne želi i ipak ostane u igri. Takav presedan dogodio se u nedjelju u finalu engleskog Carabao Cupa u utakmici Manchester Cityja i Chelseaja.

Trener Bluesa Maurizio Sarri htio je u produžecima s terena izvući svog prvog vratara Kepu Arrizabalagu zbog lakše ozljede.Rezervni vratar Willy Caballero već je bio spreman za ulazak u igru, no Kepa je odbio izaći s terena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Talijanski trener se, naravno, naljutio, a nije na kraju ni nakon izvođenja jedanaesteraca izašao kao pobjednik. Najviše pažnje na utakmici privukao je Kepin potez, a Sarri je nakon utakmice izjavio da se radi o nesporazumu te da je mislio da je španjolski vratar ozlijeđen.

A oglasio se i sam Kepa koji je na društvenim mrežama napisao;

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

Incident kakav nogomet ne pamti: Vratar Chelsea odbio zamjenu, trener Sarri poludio!

Image

Incident kakav nogomet ne pamti: Vratar Chelsea odbio zamjenu, trener Sarri poludio!

"Radi se o nesporazumu. Ni na kraj pameti mi nije bilo ne poslušati šefovu naredbu. On je mislio da nisam u stanju nastaviti igrati jer sam tijekom meča dva puta dobio liječničku pomoć, a ja sam znao da mogu igrati i dalje. Bile su to dvije ili tri minute zbrke dok članovi naše liječničke službe nisu došli do klupe i sve objasnili. To nema veze s problemima koje sam prošlog tjedna imao s tetivama. Samo sam pokušavao reći da sam dobro i da mogu igrati. Bio je to tek nesporazum. Znam da to nekome sa strane nije izgledalo najbolje. Ali ja sam sve raščistio sa šefom, bio je to nesporazum. Razumijem da se to sada na razne načine tumači na televiziji i društvenim mrežama, ali ja sam tu da vam objasnim da mi nije bila namjera ići protiv menadžera. Razgovarali smo i samo sam htio reći da sam u redu, a on je mislio da nisam u redu", objasnio je španjolski vratar.

Inače, Kepa je ovog ljeta doveden u Chelsea s vizijom da bude velika zvijezda londonkog kluba. Iz Atlhletic Bilbaa stigao je za velikih 80 milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo