serie a / Odmah na početku: Mario Mandžukić zabio prvijenac za Juventus

Image

Kod Intera Ivan Perišić je ostao na klupi za pričuve, a Marcelo Brozović odigrao je cijeli susret

27.10.2016.
7:11
VOYO logo

Mario Mandžukić postigao je svoj prvi pogodak ove sezone u dresu Juventusa, a njegova momčad je s uvjerljivih 4-1 u Torinu svladala Sampdoriju s 4-1 u dvoboju 10. kola talijanske Serie A, u kojem je i milanski Inter svladao Torino 2-1, što bi moglo spasiti njegova trenera Franka de Boera od otkaza.

Mandžukić je već u 4. minuti doveo Juventus u vodstvo protiv Sampdorije, pogodivši glavom nakon odličnog ubačaja Cuadrada. Chiellini je u 9. minuti pogodio za 2-0, a isti je igrač u 87. minuti postigao pogodak za konačnih 4-1. Treći gol za Juventus zabio je Miralem Pjanić (65) nakon pogreške gostujuće obrane. Jedini pogadak za goste postigao je Čeh Patrik Schick. Za Sampdoriju je u početnom sastavu bio Ante Budimir i igrao je do 61. minute.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inter je dobio Torino s 2-1, a dvostruki strijelac bio je Mauro Icardi (35, 88). Kod Intera Ivan Perišić je ostao na klupi za pričuve, a Marcelo Brozović odigrao je cijeli susret. Brozović je tri puta ozbiljno zaprijetio, u 63. i 66. minuti glavom, ali neprecizno, a 62. minuti njegov udarac obranio je gostujući vratar.

Fiorentina je protiv posljednjeplasiranog Crotonea odigrala samo 1-1. Crotone je poveo golom Diega Falcinellija (24), a izjednačio je Davide Astori u 85. minuti.                                               

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatski reprezentativac Nikola Kalinić, koji je prošlom kolu zabio tri gola u pobjedi Fiorentine, odigrao je drugo poluvrijeme, dok je Milan Badelj proveo na terenu svih 90. minuta. Hrvoje Milić nije ulazio u igru.

 an Strinić i Marko Rog ostali su na klupi za pričuve u pobjedi njihova Napolija 2-0 protiv Empolija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo