OD SPASITELJA DO NEPOŽELJNOG: / Dinamova zvijezda na izlaznim vratima Maksimira

Image

Machado je postao višak u Dinamu!

29.11.2016.
11:49
VOYO logo

Već dulje vrijeme spominje se kako bi Machado na zimu mogao napustiti Maksimir. Trener Dinama Ivajlo Petev sve više Portugalca gura u drugi plan. No, ne zato što ga se odrekao, što ga je definitivno prekrižio niti mu pokazao vrata Maksimira, nego zato što se Petev u ovom teškom razdoblju uglavnom oslonio na mlade snage Gojaka, Kneževića i Ćorića, pišu Sportske novosti.

Ima ugovor do ljeta

SN dodaje kako Machado ima ugovor do ljeta i kako ne bi bilo iznenađenje da još i odigra nešto u Dinamu, možda već danas u Zaprešiću. Petev je već više puta istaknuo da će svima dati priliku. S nekima je zadovoljan, s nekima nije, ali ima vremena do zime kad će pasti konačna ocjena o igračima u ovom periodu od kad je preuzeo momčad.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

UZBUNA U MAKSIMIRSKOJ 128! Dinamo kreće u veliki redizajn momčadi i planira potrošiti brutalnu cifru

Pod palicom bugarskog trenera bio pet puta

Machado je u prvoj momčadi pod palicom bugarskog trenera bio pet puta, jednom u Ligi prvaka, četiri puta u HNL-u. Ali u zadnja tri dvoboja domaćeg prvenstva dvaput je ušao s klupe, a u Osijeku nije bio ni na klupi.

Pritom je upisao samo jednu asistenciju, za Ćorić u Zaprešiću, u pobjedi 1:0. U tom nadiranju nekih novih klinaca, primjerice spomenutog Gojaka, More koji prijeti i Kneževića koji je već standardan član prvih 11, Machado je pao u drugi plan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tako je u čitavoj rotaciji, zbrajanju i oduzimanju, igrač viška, zasad, Machado. Činjenica je da već dugo nije u lanjskoj formi, da na terenu često izgleda kao nemotiviran, odsutan, a takav nije od pomoći. I zbog toga je već jednom nogom izvan Dinama, daju do znanja Sportske novosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo