OČI BOJE BAYERNA: /

Preživio rak pa sad omiljeni klub čuva kao zjenicu oka svoga

Image

Život piše nevjerojatne priče, a takva je i ona Ryana Gibsona, velikog navijača Bayerna.

24.5.2016.
20:34
VOYO logo

I dok se najčešće bira boja što sličnija prirodnoj, Gibson je odlučio u tom detalju pokazati svoju odanost Bayernu, pa je oko u bojama grba bavarskog kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bolest manje vjerojatna od Leicesterovog naslova

Naravno, takvih očiju nema u uobičajenoj ponudi kod oftamologa, pa je Gibson morao dati izraditi posebno, rukom oslikano stakleno oko.

"Sretan sam jer ovog ljeta Bayern dolazi u Charlotte. Vodim lokalni navijački klub, nadam se da ćemo uspjeti prodati više karata za utakmicu", pojasnio je navijač Bayerna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Moj potez ujedno podiže svijest o bolesti očnog melanoma. To je vrlo rijetka bolest, čak manje vjerojatna od Leicesterovog naslova u Premier ligi. Ujedno sam sretan što sad češće mogu pričati o Bayernu", pozitivan je ostao Gibson.

Trebala mu je Bayernova dozvola

Gibson je morao dobiti Bayernovu dozvolu za oko s klupskim obilježjima. I dalje obavlja svoj posao u sportskom marketingu, dok povremenu radi i kao kontrolor prometa. Kaže da mu vid nije oslabio, jer je lijevo oko preuzelo funkciju desnog. Nikad uživo nije gledao Bayernovu utakmicu, ali to bi trebao učiniti ovog ljeta, kad Ancelottijeva momčad bude na američkoj turneji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo