OBRAT OKO MANDŽUKIĆEVOG TRANSFERA: / Činilo se da je sve gotovo, ali dogodilo se nešto što Hrvatu nije bilo po volji

Image
Foto: Profimedia, AFP

Čini se da Englezi nisu spretno odradili posao

8.8.2019.
13:37
Profimedia, AFP
VOYO logo

Iako se činilo da je posao pred završetkom i da će hrvatski napadač Mario Mandžukić postati novi igrač Manchester Uniteda, sada se čini kako od te priče neće biti ništa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sportske novosti javljaju da je trener Uniteda Ole Gunnar Solskjaer osobno komunicirao s bivšim Vatrenim, ali da se Mandža ipak zahvalio i ostaje u Juveu.

Tko umjesto Lukakua?

"Čast mi je i hvala vam, ali neću doći!", prenose SN da je Mandžukić poručio Manchesteru koji je ostao bez napadača Romelua Lukakua pa je u bivšem Vatrenom vidio idealnu zamjenu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sportske također navode da se Mandžukiću nije svidjelo kako se pokušaj transfera odvijao.

Loš tajming

"Mandžukić je na ponudu sa Old Trafforda, koja je stigla jučer navečer, zatražio time out za odluku do jutros. Sama činjenica da je Manchester poprilično špekulirao sa tajmingom konkretiziranja ponude već nije bila baš po volji hrvatskom igraču."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Linija Mandžukić - Manchester United traje već mjesec dana i uvjerljiv je dojam da se to otezanje nije svidjelo hrvatskom igraču. Stoga je u prijepodnevnim satima četvrtka Ivan Cvjetković, FIFA agent 33-godišnjeg Brođanina, priopćio negativan odgovor direktorima s Old Trafforda!", piše hrvatski list.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo