OBJAVLJENE CIJENE ULAZNICA ZA DERBI DINAMA I HAJDUKA: / Zna se i tko ne smije ući na stadion, izdana upozorenja za navijače

Image
Foto: PIXSELL

Bit će ovo drugi prvenstveni susret Dinama i Hajduka ove sezone. Hajduk je u prvom susretu na Poljudu slavio rezultatom 1:0

19.11.2019.
13:17
PIXSELL
VOYO logo

Derbi je pred vratima. Dinamo i Hajduk na Maksimiru odmjerit če snage drugi put ove sezone u utakmici koja je pomaknuta sa subote na petak zbog Dinamovih europskih obaveza.

Klub s Maksimira objavio je cijene ulaznica za derbi. Ulaznice za sjevernu tribinu koštaju 50 kuna, za istočnu 70, a za zapadnu 90 kuna, amoći će se nabaviti na Ticket Pointu na Maksimiru od srijede od 11 do 19 sati. Učaznice će se po navedenim cijenama moći kupiti i putem interneta od srijede na stranici www.ulaznice.hr.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Preduvjet za kupovinu ulaznica za sve će navijače biti predočenje važećeg osobnog dokumenta (osobna iskaznica ili putovnica), a sve su ulaznice personalizirane i glase na ime i prezime.GNK Dinamo neće prodavati ulaznice osobama kojima kupovinu priječi Zakon o sprječavanju nereda na sportskim natjecanjima.

Image
KAKAV ĆE TO BITI SPEKTAKL NA SAN SIRU: /

Rasprodane su sve ulaznice za Atalantu, ali iz Dinama su uspjeli nabaviti još

Image
KAKAV ĆE TO BITI SPEKTAKL NA SAN SIRU: /

Rasprodane su sve ulaznice za Atalantu, ali iz Dinama su uspjeli nabaviti još

"Ovim putem pozivamo sve navijače, posjetitelje i građane za fer, korektno i sportsko navijanje bez rasističkog i diskriminatornog skandiranja prije, za vrijeme i nakon utakmice. Ujedno pozivamo na suzdržavanje od upotrebe pirotehnike, a sve s ciljem kako bi susret prošao u primjerenom ozračju vrhunskog sportskog događaja", stoji na slućbenoj stranici Dinama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kišobrani, i to ne bilo kakvi

"Pirotehnička sredstva, sve vrste oružja, staklene boce, limenke ili alkoholna pića, sredstva pogodna za napad ili tjelesno ozljeđivanje, opojne droge i druge nedozvoljene supstance ili drugo što može pokvariti užitak, ugodu i sigurnost ostalih sudionika, igrača ili službenih osoba zabranjeno je i ne smije se unijeti na stadion. Nije dopušteno unošenje kišobrana dužine veće od 30cm te sa šiljatim vrhom. Na stadion se može unijeti fotoaparat, mobitel, dalekozor i rasklopni kišobran maksimalne dužine od 30cm. Štake i medicinska pomagala moguće je unijeti uz prethodnu najavu i službenu dozvolu od strane GNK Dinamo", stoji na stranici.

Bit će ovo drugi prvenstveni susret Dinama i Hajduka ove sezone. Hajduk je u prvom susretu na Poljudu slavio rezultatom 1:0. Utakmica Dinama i Hajduka igra se na Maksimiru u petak u 18 sati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo