Objavljen sastav Reala! Oni su odlučili zgaziti Dinamo!

Iz Real Madrid stigla je potvrda da superzvijezda Cristiano Ronaldo neće nastupiti u utakmici 5. kola skupine D Lige prvaka protiv Dinama.

22.11.2011.
17:17
VOYO logo

Trener Kraljevskog kluba, Jose Mourinho, odlučio je odmoriti svojeg najbolje igrača koji je imao vrlo zahtjevan prošli tjedan u kojem je predvodio svoj Portugal do nastupa na Europskom prvenstvu (pobjeda protiv BiH u dodatnim kvalifikacija), te Real Madrid do velike pobjede kod treće momčadi Primere – Valencije.

Veliko iznenađenje je i to da neće braniti Iker Casillas već rezervni vratar Antonio Adan. Bit će to prvi put ove sezone da na vratima madridskog kluba neće stajati španjolski reprezentativac s najviše nastupa za Furiju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=1o7vF36tfvXtFdPZ
szólj hozzá: Din 0-1 Rea

Nuri Sahin doživjet će svoj debi od prve minute, čiji će napad vrlo vjerojatno predvoditi Nijemac Mesut Özil, Francuz Karim Benzema, Argentinac Higuain, te još jedno Mourinhovo otkriće Jose Callejon.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Obranu Kraljevskog kluba sačinjavat će Coentrao, Pepe, Sergio Ramos i Raphael Varane, dok će društvo u vezi Sahinu praviti Lass Diarra.

Izgleda da da za Dinamo neće biti poštede, jer u Realu neće biti samo Ronalda, Casillasa, Kake i Di Marije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo