OBJAVLJEN POPIS ZA UKRAJINU: / Čačić donio odluku koja će izazvati buru komentara

Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Izbornik hrvatske reprezentacije Ante Čačić objavio je popis igrača koji konkuriraju za kvalifikacijsku utakmicu s Ukrajinom za odlazak na Svjetsko prvenstvo u Rusiju.

17.3.2017.
12:50
Goran Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Na popisu se nalaze 23 igrača, a još su trojica dobila pretpozive. Riječ je o Mariju Pašaliću, Franku Andrijaševiću i Marinu Leovcu.

Image
ČAČIĆ PROGOVORIO O GORUĆEM PITANJU: /

'On je na širem popisu, ali će morati čekati svoju priliku'

Image
ČAČIĆ PROGOVORIO O GORUĆEM PITANJU: /

'On je na širem popisu, ali će morati čekati svoju priliku'

Ono što se da primijetiti je to što je izbornik među 23 igrača stavio Filipa Bradarića iz Rijeke, dok je Pašaliću, prvotimcu Milana, uručen tek pretpoziv, baš kao i Andrijaševiću, najboljem igraču HNL-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dejan Lovren ovaj se put nije našao na popisu. Branič se tek vraća nakon ozljede koljena.

Iako zbog crvenog kartona ne može igrati s Ukrajinom na popisu se našao Ivan Perišić, koji će vjerojatno dobiti priliku u prijateljskom susretu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U ponedjeljak se u Zagrebu okuplja hrvatska A reprezentacija koju 24. ožujka čeka važan susret Europskih kvalifikacija za FIFA Svjetsko prvenstvo protiv Ukrajine. Susret se igra na Maksimiru s početkom u 20.45 sati. Četiri dana kasnije, 28. ožujka, Hrvatska gostuje u Tallinnu gdje će u prijateljskom susretu odmjeriti snage s Estonijom", priopćio je HNS.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Popis igrača za susrete protiv Ukrajine i Estonije

Vratari: Danijel Subašić (Monaco), Lovre Kalinić (Gent), Dominik Livaković (Dinamo)

Obrambeni: Vedran Ćorluka (Lokomotiv), Domagoj Vida (Dynamo Kijev), Šime Vrsaljko (Atletico Madrid), Josip Pivarić (Dinamo), Tin Jedvaj (Bayer Leverkusen), Matej Mitrović (Beşiktaş), Marko Lešković (Dinamo)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vezni: Luka Modrić (Real Madrid), Ivan Rakitić (Barcelona), Ivan Perišić (Inter), Milan Badelj (Fiorentina), Mateo Kovačić (Real Madrid), Marcelo Brozović (Inter), Marko Rog (Napoli), Filip Bradarić (Rijeka)

Napadači: Mario Mandžukić (Juventus), Nikola Kalinić (Fiorentina), Andrej Kramarić (Hoffenheim), Marko Pjaca (Juventus), Duje Čop (Sporting Gijon)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pretpozivi: Franko Andrijašević (Rijeka), Mario Pašalić (Milan), Marin Leovac (PAOK)

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo