NOVINAR TRAŽIO OSTAVKU TRENERA: / 'Ne zanima me, idem popiti 20 piva!'

Image

Nogometaši Istre nisu pobijedili 17 utakmica za redom, ali su s bijele točke nakon 1:1 i u uzvratnoj utakmici dodatnih kvalifikacija, protiv Šibenika sačuvali prvoligaški status.

2.6.2016.
12:42
VOYO logo

Zanimljivije nego na terenu bilo je na konferenciji za medije nakon dvoboja gdje je došlo do verbalnog sukoba između trenera Istre Andreja Panadića i Nenada Marjanovića - Frica, vlasnika čitanog portala regionalespress.hr, dobro upućenog u zbivanja oko NK Istre 1961.

'Ovo je najgora Istra koja je igrala u Puli'

"Niste pobijedili ni danas, a igra je bila grozna, katastrofalna", rekao je novinar Panadiću, ističući kako Istra na proljeće nije pobijedila ni jednu momčad.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne zanima me, želim popiti pivu na miru", odgovorio je Panadić.

"Ma popijte vi i gajbu piva, ali dajte ostavku. Ovo je najgora Istra koja je ikad igrala u Puli", uzvratio je Marjanović Istrinom treneru koji je odgovorio:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Danas ću popit 20 piva", uzvratio je trener Istre.

Panadić bez pobjede u prvenstvu

Panadić je početkom siječnja preuzeo "zeleno-žute", ali s Puljanima nije ostvario ni jednu pobjedu! Momčad s Drosine skupila je deset poraza u proljetnom dijelu prvenstva i pet remija. U dodatnim kvalifikacijama za 1. HNL ligu dvaput je odigrala 1:1 sa Šibenikom i u drugoj utakmici slavila s bijele točke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Majstore, imate 17 utakmica bez pobjede'

"Majstore, imate 17 utakmica bez pobjede. Očajno ste vodili momčad, ostavku morate podnijeti. Ja ovaj klub više neću pratiti", nije se dao Marjanović.

"Vidimo se, ako me zaista ne smijene", odgovorio je Panadić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo