NOVI ZAPLET U TRANSFERU DOMAGOJA VIDE: / Turci bi kao dio odštete mogli tražiti vratara engleskog velikana

Image
Foto: AFP

Priča oko transfera Domagoja Vide na Otok dobila je novi zaplet, ovome izgleda nema kraja

27.7.2018.
17:39
AFP
VOYO logo

Bešiktaš je kontaktirao Liverpool oko mogućeg transfera Simona Mignoleta u Tursku, javlja Sky Sports News. Jasno je da Liverpool nakon kupnje Alissona za rekordnih 67 milijuna funti sada ima tri vratara i da jedan mora otići, a Turci žele da to bude Mignolet.

Trebaju vratara

Oni su pak, prošlog tjedna, prodali Fabrija u Fulham za pet milijuna funti i sada traže njegovu zamjenu na vratima. Mignolet bi, zbog novonastale situacije u klubu i činjenice da je dobar dio sezone proveo na klupi, mogao pristati na dogovor i napustiti Anfield.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nije omiljen

Belgijski 30-godišnjak nastupio je za Liverpool 202 puta otkad je iz Sunderlanda stigao na Anfield Road, ali od 2016. i dolaska Lorisa Kariusa nema sigurno mjesto prvog golmana pa je izgubio povjerenje trenera Kloppa i izvjesno je kako će napustiti klub.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dio odštete

Zanimljivo je kako se ovo događa u isto vrijeme kada Bešiktaš dogovara prodaju Domagoja Vide u Liverpool i potpuno je moguće da baš Mignolet bude dio odštete koju bi Liverpool trebao platiti jer upravo oko tog segmenta su i zapeli pregovori, Turci navodno traže 30 milijuna eura, a Liverpool nudi 25 milijuna. Razliku bi mogao nadoknaditi Mignolet.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo