NOVI ŠOK ZA SLAVENA BILIĆA: / Čini se da će hrvatski trener morati u paničnu potragu za pojačanjem

Image
Foto: AFP, IAN KINGTON

Bivši hrvatski izbornik i aktualni trener West Hama Slaven Bilić prima jednu lošu vijest za drugom. Na dulje je vrijeme ostao bez još jednog važnog igrača.

21.8.2016.
15:54
AFP, IAN KINGTON
VOYO logo

Prije nekoliko je dana saznao da na napadača Andrea Ayewa, kojeg je netom prije toga doveo iz Swanseaja za 24 milijuna eura, neće moći računati sljedeće četiri mjeseca. Reprezentativac Gane se ozlijedio u utakmici protiv Chelseaja i čeka ga dugotrajan oporavak.

Bony ili Remy

U nedjelju je, pak, uoči ligaškog dvoboja protiv Bournemoutha Bilić doznao da će dulje vrijeme biti i bez drugog napadača Andyja Carrolla. On je ozlijedio koljeno u utakmici protiv Astre u završnom pretkolu Europske lige i bit će izvan travnjaka oko šest tjedana. Šteta je to za Carrolla koji je očekivao poziv engleskog izbornika Sama Allardycea, ali i za Bilića kojem su se značajno smanjile opcije u napadu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sada na raspolaganju ima Ennera Valenciju, te novopridošle mladiće Jonathana Callerija i Ashleyja Fletchera. Lako je moguće, stoga, da će West Ham do kraja prijelaznog orka pokušati dovesti novog napadača na posudbu, a engleski mediji već spominju Wilfrieda Bonyja iz Manchester Cityja i Loica Remyja iz Chelseaja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Treba na kraju dodati da će Čekićari još oko tri mjeseca biti bez lijevog beka Aarona Cresswella, a izvan pogona su trenutno i ofenzivni veznjaci Manuel Lanzini i Sofiane Feghouli.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo