NOVI PROBLEMI ZA VODSTVO PRVE HNL? / 'Vrlo je upitno hoće li uopće biti odigrano kolo ovaj vikend'

Image
Foto: PIXSELL

"Ako su jedni Juventus i Atalanta morali odgoditi utakmicu na prekrasnom stadionu zbog snijega, onda nije sramota ni da mi odgodimo utakmice", rekao je Josip Brezni

28.2.2018.
14:01
PIXSELL
VOYO logo

Prva Hrvatska nogometna liga u velikim je problemima zbog obilnog snijega koji je pao u proteklih nekoliko dana. Četiri od pet planiranih utakmica 23. kola moralo je biti odgođeno zbog loših vremenskih uvjeta, a čini se da niti naredno kolo neće bolje proći.

Barem tako smatra povjerenik Prve HNL za natjecanje, Josip Brezni:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kako sada stvari stoje, čini mi se da je vrlo upitno hoće li uopće i biti odigrano kolo ovaj vikend! Vremenske prognoze se mijenjaju i to na gore iz dana u dan, a prema posljednjim vijestima najavljen je novi snijeg pa smo zaista robovi vremenskih neprilika. No, ne preostaje nam ništa drugo nego čekati i vidjeti hoće li se moći igrati u predviđenim terminima. Ako su jedni Juventus i Atalanta morali odgoditi utakmicu na prekrasnom stadionu zbog snijega, onda nije sramota ni da mi odgodimo utakmice, ako ne postoje barem minimalni uvjeti za igru", rekao je Brezni, a prenosi Hrvatska reprezentacija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo