Novi problemi / Ostvaruje se najgori scenarij za Dalića! Nakon Rakitića i Rebića otpala još trojica igrača za Wales

Image
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL

S popisa kandidata za dvoboj s Walesom otpala još trojica igrača

31.5.2019.
17:00
Ivo Cagalj/PIXSELL
VOYO logo

Izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Zlatko Dalić raspolagat će sa znatno prorijeđenim igračkim kadrom u kvalifikacijskom dvoboju za Euro 2020. protiv Walesa, koji će Vatreni odigrati 8. lipnja u Osijeku, jer su nakon Ivana Rakitića i Ante Rebića s popisa kandidata za ovaj dvoboj otpali i Nikola Vlašić, Marko Rog i Filip Bradarić.

"Nažalost, ne možemo računati na Vlašića, Roga i Bradarića. Vidjet ću s izbornikom mlade reprezentacije Nenadom Gračanom koga ćemo priključiti treninzima", rekao je Dalić u programu HNTV-a nakon što su njegovi izabranici u revijalnoj utakmici svladali Omiš s 5-0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Reprezentacija će se već u subotu preseliti u Rijeku, gdje će se na stadionu na Rujevici pripremati za dvoboj u Osijeku, kamo će hrvatski nogometaši stići u petak, dan uoči dvoboja s Walesom.

Utakmica Hrvatska - Wales je na programu u subotu, 8. lipnja, s početkom u 15 sati, a sva mjesta na osječkom stadionu Gradski vrt odavno su rasprodana. Dalićevim izabranicima je nakon poraza u Mađarskoj nužna pobjeda kako već na startu kvalifikacija svjetski doprvaci ne bi došli u nezavidan položaj i kompromitirali svoje izglede za plasman na Euro 2020.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo