NOVI POTRES NA MAKSIMIRU: / Dinamo otjerao jednog od najjačih igrača u drugu momčad

Image
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

Bio je među najboljim igračima kod Nenada Bjelica i možda najbolji branič u klubu

27.5.2020.
11:50
Luka Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Novi dan, novi potres na Maksimiru. Francuski nogometaš, Kevin Teophile-Catherine, izbačen je iz prve momčadi Dinama. Francuz će do kraja sezone trenirati s drugom ekipom "modrih", a onda će koncem lipnja napustiti klub bez odštete po isteku govora.

Dinamo je mjesecima pregovarao s Catherineom oko produljenja ugovora, ali se na kraju, prema tvrdnjama SN-a, nisu uspjeli dogovoriti jer je ovaj iz dana u dan mijenjao stavove oko produljenja, pa je klubu prekipjelo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U Dinamo je Catherine stigao 2018. godine bez odštete, a bio je među najplaćenijim igračima u momčadi s oko 550 tisuća eura godišnje. Ipak, neki su igrači dobili povišice zbog sjajnih nastupa u Europu, gdje je usput rečeno i on briljirao, a Catherine nije dobio ništa. Htio je valjda bodlji ugovor, ali Dinamo očito nije imao takve planove.

Image

06.11.2019., stadion Maksimir, Zagreb - UEFA Liga prvaka, skupina C, 4. kolo, GNK Dinamo - FK Sahtar Donjeck. Kevin Theophile Catherine Photo: Slavko Midzor/PIXSELL

Najveći krimen Catherineu je onaj penal protiv Šahtara u Ligi prvaka prošle jeseni, koji je stajao Dinama plasmana u Europu, ali realno, Catherine je bio među najboljim igračima kod Nenada Bjelica i možda najbolji branič u klubu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dinamo za sada neće kupovati zamjenu, već će na mjesto stopera uskočiti 18-godišnji Joško Gvardiol.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo