NOVI JUNAK MADRIDA ODUŠEVIO ŠPANJOLCE: / 'On je legitimni nasljednik Luke Modrića'

Image
Foto: AFP

Španjolski veznjak Dani Ceballos u subotu je po prvi put od dolaska u Real Madrid ovog ljeta iz Betisa započeo utakmicu od prve minute.

24.9.2017.
17:00
AFP
VOYO logo

Našao se u početnom sastavu umjesto Luke Modrića, kojeg je Zinedine Zidane odlučio odmoriti jer ga u utorak čeka susret s Borussijom Dormtund u Ligi prvaka.

Španjolac mu je na tom bio izrazito zahvalan pa mu je s dva gola donio pobjedu nad Alavesom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Madriđanima bliska Marca dan kasnije objavila je tekst naslova 'stvaranje novog Modrića', aludirajući da će upravo Ceballos biti nasljednik Vatrenog.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Njegove sposobnosti nikad nisu bile upitne. Na Euru do 21 godine proglašen je najboljim igračem", piše Marca nastavljajući.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Modriću je 32 godine i Zidane još uvijek u njemu ima vrhunskog veznjaka, ali način na koji Ceballos kontrolira igru jako podsjeća na Hrvata. Njegov stil je posljednjih godina bio jedinstven, a sada u Realu mogu biti mirni jer izgleda da su pronašli njegova nasljednika", piše Marca.

Španjolac će ovu sezonu tako iskoristiti kako bi učio od Vatrenog i što ga kvalitetnije zamijenio po potrebi. Marca napominje i da ne treba zaboraviti na Matea Kovačića, koji je odlično započeo sezonu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"On bi također mogao biti jedan od ključnih veznjaka Reala u budućnosti". S obzirom na talente, zaključuju, europski prvaci ne trebaju se plašiti budućnosti.

TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo