NOVI HRVAT U ENGLESKOJ? / Posrnuli velikan u lovu na Vatrenog

Image
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

Hrvatska kolonija u engleskoj Premier ligi mogla bi ove zime postati bogatija za još jednog člana. Prema Otoku bi u siječnju mogao krenuti vratar Hajduka Lovre Kalinić.

28.12.2015.
8:38
Marko Lukunic/PIXSELL
VOYO logo

Ako je vjerovati pisanju Mirrora, najslabiji sastav Premier lige Aston Villa posljednjih tjedana prati 25-godišnjeg Kalinića i razmatra mogućnost njegova dovođenja u predstojećem prijelaznom roku. Rezervnog golmana hrvatske reprezentacije u nekoliko je navrata gledao Villin glavni skaut za vratare Tony Coton.

Samo jedna pobjeda

Navodno je bio zadovoljan viđenim, pa je menadžeru Remiju Gardeu savjetovao da pošalje službenu ponudu u Split. Mirror ističe da bi cijena za Kalinića trebala biti oko četiri milijuna eura, što je iznos koji je klub iz Birminghama sposoban platiti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Završi li doista u Aston Villi, Kalinića čeka teška borba za ostanak u ligi. Klub koji je sedam puta bio engleski, a 1982. i europski prvak, danas je uvjerljivo posljednji na ljestvici sa samo osam bodova iz 18 kola. Jedinu je pobjedu ove sezone ostvario u prvom kolu, a trenutno je od sigurne zone udaljen devet bodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo