Dragan Tadić / Novi direktor Rijeke umjereno o očekivanjima: 'Nitko nije rekao da moramo biti prvaci'

Image

Pred Rijekom je veliki izazov. S novom ekipom čeka ih susret drugog kola kvalifikacija za Konferencijsku ligu.

21.6.2022.
18:33
VOYO logo

Momčad Rijeke prolazi kroz veliku rekonstrukciju nakon završetka HNL sezone. Klub je završio četvrti u HNL-u, a nakon dugo godina završili su i iza Hajduka u prvenstvu. Uz to, Rijeka je izgubila od splitskog kluba u finalu Hrvatskog kupa.

Goran Tomić postigao je dogovor za napuštanje klupe, a klub je napustio i kapetan Hrvoje Smolčić, kao i drugi strijelac lige Josip Drmić. Kao novi tehnički direktor u Rijeku je došao Dragan Tadić, a novi je trener Fausto Budicin.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovaj dvojac ima gomilu iskustva u klubu - Budicin je upisao 158 utakmica za Rijeku, a Tadić čak 199 utakmica.

"Cilj je što se bolje plasirati i igrati. Nitko nije rekao da moramo biti prvaci, ali ako se ukaže šansa, Rijeka će kao velik klub napraviti sve da se to ostvari. U nogometu ne postoji alibi vremena. Imamo igrače koje imamo, kadar koji će doživjeti promjene po pitanju transfera. Pripremamo se ozbiljno s igračima koje imamo," rekao je Tadić na uvodnoj konferenciji za novinare.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Obožavaju Rijeku

Pred Rijekom je veliki izazov. S novom ekipom čeka ih susret drugog kola kvalifikacija za Konferencijsku ligu. Protivnik im je Djurgardena, koji je prošle godine bio trećeplasirana ekipa u švedskoj ligi

"Sretan sam, velika odgovornost je pred nama. Hvala predsjedniku Damiru Miškoviću i upravi, ne moram naglašavati koliko volim Rijeku. U klubu sam bio od pionira do seniora, osvojio dva Kupa Hrvatske, bio sam i pomoćni trener… Iznimna mi je čast i ponos što sam ovdje", kaže Tadić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Hvala svima koji su nam čestitali na imenovanju, drago mi je da su reakcije javnosti pozitivne i to je dodatna obaveza za nas da opravdamo povjerenje i potvrdimo da smo stručni i adekvatni da ispunimo ciljeve," Budicin je dodao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Ako voliš
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo