NOVI DEBAKL MOĆNOG PSG-A: / Neymar i društvo pretrpjeli težak poraz od davljenika. Zabili im čak tri pogotka

Image
Foto: Profimedia

Lorient se uoči ovog kola nalazio na 19. mjestu s istim brojem bodova kao i 'fenjeraš' Nimes

31.1.2021.
17:42
Profimedia
VOYO logo

Nogometaši Lorienta priredili su iznaneđenje pobijedivši u susretu 22. kola francuskog prvenstva PSG sa 3-2 nanijevši prvi poraz Parižanima otkako ih je preuzeo Mauricio Pochettino.

Lorient se uoči ovog kola nalazio na 19. mjestu s istim brojem bodova kao i "fenjeraš" Nimes i očekivala se lagana pobjeda francuskog prvaka. No, Lorient je sjajnom predstavom kreirao senzaciju. Bila je to prva pobjeda Lorienta protiv PSG-a nakon 12 uzastopnih poraza, te prva u posljednjih 10 godina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Paris Saint-Germain's Argentinian coach Mauricio Pochettino looks on ahead of the French L1 football match between Paris Saint-Germain and Stade Brestois 29 at the Parc des Princes stadium in Paris on January 9, 2021.,Image: 582179349, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no

Domaćin je poveo u 36. minuti golom Laurenta Abergela, no PSG je potom okrenuo rezultat s dva gola Neymara, a oba je zabio iz kaznenih udaraca (45, 58). Lorient je u 80. minuti uspio izjednačiti preko Yoanea Wisse, a u posljednjim trenucima susreta Teremas Moffi je nakon sjajne kontre zabio za pobjedu domaćina.

Na ljestvici vodi Lyon sa 46 bodova, PSG ima 45, koliko i Lille na trećem mjestu uz utakmicu manje. Monaco Nike Kovača je četvrti sa 39 susreta i utakmicom manje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo