NOVI DEBAKL MESSIJA I DRUŠTVA: / Argentinci nisu u stanju pobijediti ni najslabiju momčad kvalifikacija

Image
Foto: AFP

Reprezentacija Argentine upisala je novi posrtaj u južnoameričkim kvalifikacijama za Svjetsko nogometno prvenstvo u Rusiji.

6.9.2017.
9:10
AFP
VOYO logo

Gauči su u Buenos Airesu odigrali samo 1-1 protiv najslabije momčadi kvalifikacija Venezuele i tako si dodatno otežali put na SP. Dva kola prije kraja su na petom mjestu koje vodi samo u dodatne kvalifikacije. Jedina dobra vijest za Argentince je da je Čile izgubio u Boliviji (0-1) pa je pao iza njih na ljestvici.

Kraj brazilskog niza

Venezuela je povela u 50. minuti pogotkom Murilla, a Argentina je do izjednačenja došla četiri minute kasnije autogolom Feltschera. Unatoč svim naporima, Messi i društvo do kraja nisu uspjeli zabiti za pobjedu, a treba dodati i da su ostali bez Di Marije koji je zbog ozljede napustio igru već u 25. minuti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Brazil je prekinuo niz od devet uzastopnih kvalifikacijskih pobjeda, odigravši na gostovanjuu Kolumbiji neodlučeno 1-1. Brazil je poveo u 45. minuti golom Williana, a izjednačio je Falcao u 56. minuti. Kolumbijci su se bodom još malo približili plasmanu na SP, baš kao i Urugvajci koji su nakon četiri utakmice bez pobjede slavili na gostovanju u Paragvaju (2-1) i skočili na drugo mjesto ljestvice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo