OBOŽAVATELJ / Novi član Reala biranim riječima o Modriću: 'Ključni je igrač momčadi'

Image
Foto: Profimedia

Španjolski vratar uskočio je kao hitna zamjena za ozlijeđenu belgijsku 'jedinicu' Reala

7.9.2023.
12:23
Profimedia
VOYO logo

Kepa Arrizabalaga ovoga je ljeta zamijenio London s Madridom. Španjolca je Chelsea prije pet godina platio nevjerojatnih 80 milijuna eura čime je postao najskuplji vratar u povijesti (to je još uvijek), ali je sada stigao u Real na posudbu kao zamjena za ozlijeđenog Thibauta Courtoisa.

Image
LUKA MODRIĆ - JEDINA ISTINA /

'To o svojoj odluci rekao sam samo zbog jednog i upalilo je, dobili smo mir pred utakmicu'

Image
LUKA MODRIĆ - JEDINA ISTINA /

'To o svojoj odluci rekao sam samo zbog jednog i upalilo je, dobili smo mir pred utakmicu'

Nova Realova 'jedinica', osim barem privremenog transfera u Real, zaslužila je i poziv u reprezentaciju, ali su ga španjolski novinari na konferenciji za medije ipak najviše ispitivali o Luki Modriću.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Arrizabalaga je upitan tko vlada u svlačionici Madrida: "Tu ljudi, suigrači, koji su tu dugi niz godina, koji su puno pobjeđivali, koji imaju puno iskustva iza sebe, kapetani, Nacho, Carvajal, Toni Kroos, Luka Modrić… Igrači koji su toliko puta sve osvojili i vidite ih iz dana u dan, kako se suočavaju sa svakom utakmicom, kako se pripremaju za svaki dvoboj i mislim da je to iskustvo jako važno za cijelu momčad, a i za najmlađe. Imati takve momke, u blizini i u svlačionici, mislim da je to vrlo važno za momčad".

Španjolski vratar upitan je i da komentira Modrićevu odluku da odbije saudijske milijune i ostane u Realu boriti se za svoje mjesto u momčadi: "Mislim da se malo pridjeva može dodati svemu što je rečeno o Luki, o svim kvalitetama koje njegov nogomet ima".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Novinari obožavaju pitati Modrića sada već zamorno pitanje kada će u mirovinu, a isto su pitali i njegovog novog suigrača: "Ja bi mu poručio da izdrži, izdrži koliko može. Mislim da Real Madrid zna sav njegov učinak i sve što je napravio svih ovih godina, a što još ima za napraviti. Mislim da je on ključni igrač u momčadi, jako voljen prema onome što sam vidio ovih tjedana i vrlo važan svima".

Fantastične borbe s FNC-a 12 iz pulske Arene ekskluzivno možete pogledati na streaming platformi Voyo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo