SJAJNI SPLIĆANI: / Hajduk na krilima Ohandzaua rastužio domaćina

Image
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL

Nogometaši Hajduka pobijedili su i u drugoj pripremnoj utakmici u Austriji. Ovoga puta, Bijeli su svladali austrijski Ried s 1:0. Pobjednički pogodak dijelo je Francka Ohandza Zoae u 53.

24.6.2015.
21:56
Ivo Cagalj/PIXSELL
VOYO logo

Nakon kornera Rieda Hajduk je povukao kontru, Roguljić je sjajno odigrao u slobodni prostor za Ohandzu koji je prevario austrijskog vratara, zaobišao ga, i loptu poslao u mrežu. Imali su i Austrijanci svoje šanse. U 63. minuti dvoboja sjajno je tukao Kreuzer, ali njegov udarac efektno je obranio Lovre Kalinić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U 70. minuti utakmice, jedan od najboljih igrača Hajduka općenito Tino Sven Sušić odlučio se na udarac s 40 metara, nakon što je vidio da austrijski golman Schoeller nije na svojim vratima. Ali, njegov udarac na kraju nije bio precizan.

Vrlo dobri Kalinić

Reprezentativni golman Kalinić bio je vrlo dobar u ovom dvoboju, a to je potvrdio i u 78. minuti kada je obranio izglednu priliku u kojoj se našao Schubert. U posljednjoj minuti je pak Schoeller obranio udarac Radčenka sa deset metara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hajduk će posljednju provjeru u Austriji imati u subotu kada igraju protiv trećeligaša Steyra, nakon čega se u nedjelju vraćaju u Split.

Rijeka demolirala Triglav

Rijeka je na pripremama u Sloveniji, a u prvoj utakmici je demolirala domaćeg drugoligaša Triglava iz Kranja s čak 8-0. Pogotke su za Riječane polučili Zlomislić (12), Balaj (19), Ajayi (34), Bezjak (48, 68), Jugović (76), Bradarić (78-11m) i Sharbini (83).

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo