RAZMONTIRALI PROTIVNIKA / Nova mlada hrvatska zvijezda briljirala u 7:0 pobjedi Bayerna! Talentirani Vatreni krasno namjestio gol

Image

Bayern je jedina momčad u Bundesligi sa devet bodova nakon tri kola

21.8.2022.
19:57
VOYO logo

Još jednom iznimno uvjerljivom predstavom i pobjedom od 7-0 na gostovanju u Bochumu, nogometaši Bayerna zadržali su prvo mjesto i maksimalni bodovni učinak nakon tri kola nove sezone njemačke Bundeslige.

Već u 4. minuti mrežu domaće momčadi pogodio je Leroy Sane, a u 25. minuti je svoj prvijenac u debiju za Bavarce postigao Nizozemac Matthijs de Ligt. Kingsley Coman bio je strijelac za 3-0 u 33. minuti, a Sadio Mane je u 42. minuti pogodio za 4-0 na poluvremenu. Mane je u 60. minuti realizirao kazneni udarac za 5-0. Domaći branič Gamboa je zatresao svoju mrežu u 69. minuti, a za konačnih 7-0 strijelac je bio Serge Gnabry.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Trener aktualnih prvaka Julian Nagelsmann u ovom je dvoboju dao priliku i dvojici hrvatskih mladića i reprezentativaca. Josip Stanišić je u 62. minuti zamijenio Lucasa Hernandeza na lijevom boku Bayernove obrane, a Gabriel Vidović je u 72. minuti ušao umjesto Manea i spomenimo kako je upravo on bio asistent kod posljednjeg pogotka Bayerna.

Bayern je jedina momčad u Bundesligi sa devet bodova nakon tri kola, uz gol-razliku 15-1. Po sedam bodova imaju Borussia Moenchengladbach, Union Berlin i Mainz. Na začelju su bez bodova Bayer Leverkusen i Bochum.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

Jakić igrao beka u kiksu Eintrachta

Nogometaši Eintrachta i Koelna odigrali su 1-1 pa je momčad iz Frankfurta i dalje bez pobjede u novoj sezoni.

Japanac Daichi Kamada je u 72. minuti postigao vodeći pogodak za Eintracht iz slobodnog udarca sa 17 metara, samo tri minute nakon što je ušao u igru. Tada se činilo da će aktualni pobjednici Europske lige konačno doći do prve pobjede u novoj sezoni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, planove domaćih pokvario je Jan Thielmann, kad je jednu odbijenu loptu nakon udarca iz kuta volejem sa 18 metara poslao neobranjivo u mrežu. Vratar Eintrachta Kevin Trapp bio je nemoćan.

Hrvatski reprezentativac Kristijan Jakić odigrao je cijelu utakmicu na poziciji desnog bočnog u Eintrachtovoj obrani, a u 89. minuti je njegov udarac s ruba kaznenog prostora obranio gostujući vratar Schwabe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Koeln je nakon tri kola na osmom mjestu sa pet bodova, a Eintracht je sa dva boda na 15. poziciji.

Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo