'DOBRO JE DA VOLI NOGOMET' / Nogometni klubovi se prepucavaju oko slavne glumice: 'Bila je i kod nas, doveo sam ju u svlačionicu'

Image
Izvor: Shutterstock

"Reći ću vam nešto. Imam tri životna uzora: Michaela Jordana, Tigera Woodsa i Juliju Roberts. Julija je došla u Manchester i nije došla posjetiti nas, nego Manchester United..."

18.3.2023.
15:01
Shutterstock
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Nakon utakmice s Leipzigom i uvjerljive pobjede trener Manchester Cityja Pep Guardiola održao je prilično posebnu press konferenciju. Rekao je da je gubitnik u Ligi prvaka te opisao kako ga je razočarala slavna holivudske glumica Julija Roberts.

Image
'U GLAVI MI JE MUTNO' /

Guardiola bizarnim razlogom objasnio zašto je spriječio Haalanda da postigne rekord

Image
'U GLAVI MI JE MUTNO' /

Guardiola bizarnim razlogom objasnio zašto je spriječio Haalanda da postigne rekord

"Ja sam gubitnik u Ligi prvaka. Čak i ako je osvojim tri puta zaredom, bit ću gubitnik… Reći ću vam nešto. Imam tri životna uzora: Michaela Jordana, Tigera Woodsa i Juliju Roberts. Julija je došla u Manchester i nije došla posjetiti nas, nego Manchester United", rekao je i dodao:

"To mi je dokaz da i ako osvojim Ligu prvaka, i dalje ću biti gubitnik. Ona je posjetila Manchester prije nekoliko godina, ne u vrijeme Sir Alexa, kada je United osvajao sve, nego u periodu kada smo mi bili uspješniji. I što je napravila? Otišla je na Old Trafford."

'Doveo sam ju u svlačionicu'

Administrator društvenih mreža Manchester Uniteda je nakon bizarne press konferencije "bocnuo" gradske rivale prisjećanjem na taj posjet.

Kao da tome nije bio kraj, Antonio Conte je na press konferenciji govorio kako nije posjetila samo United, nego i Chelsea dok ga je on vodio: "Julia Roberts je došla i kod nas kad sam trenirao Chelsea. Imao sam čak i mogućnost dovesti je u svlačionicu. Dobro je da važna osoba kao što je Julia Roberts voli nogomet", rekao je Conte na konferenciji za medije.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču