NOGOMETNA VEČER U EUROPSKOJ LIGI: / Zenit slavio protiv Maccabija, Astana okrenula protiv Apoela

Image
Foto: Screenshot: You Tube

U susretu 5. kola D skupine Europske lige Zenit je na stadionu Petrovski pobijedio Maccabi Tel Aviv 2-0 ostvarivši i petu pobjedu u skupini.

24.11.2016.
19:03
Screenshot: You Tube
VOYO logo

Pobjedu ruskom sastavu donijeli su Aleksandar Kokorin u 44. minuti, te Aleksander Keržakov u 90. minuti. Ovom pobjedom Zenit je samo potvrdio prvo mjesto u skupini. U drugom susretu u Dublinu će snage odmjeriti Dundalk i AZ.

VATRENI JE NEZAUSTAVLJIV: Brozović prekrasnim golom oduševio navijače Intera

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Fener bolji od Zorje

Na ljestvici vodi Zenit sa 15 bodova, Dundalk i Maccabi imaju po četiri boda, a na začelju je AZ s dva boda. U dvoboju skupine A Fenerbahče je u Istanbulu pobijedio Zorju 2-0 golovima Stocha (59) i Kjaera (67) U drugom susretu iz ove skupine večeras se sastaju Manchester United i Feyenoord.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Fener vodi na ljestvici sa 10 bodova, Feyenoord ima sedam, ManU šest, a Ukrajinci su na začelju s dva boda. U susretu iz B skupine Astana je na svom travnjaku pobijedila APOEL 2-1 upisavši prvu pobjedu u skupini.

Astana okrenula i slavila

Gosti su poveli u 31. minuti golom Efrema, no dvije minute kasnije APOEL je ostao s igračem manje nakon što je isključen Astiz. U nastavku susreta Astana je okrenula rezultat, a strijelci su bili Aničić (59) i Despotović (83). Večeras se još sastaju Olympiakos i Young Boysi. Na ljestvici vodi APOEL s devet bodova. Olympiakos ima dva boda manje, Astana je treća s pet bodova, a Young Boysi su na začelju s dva boda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Igrao Filip Ozobić

U skupina C Anderlecht je na gostovanju pobijedio Gabalu 3-1 osiguravši nastavak natjecanja. Gosti su poveli u 11. minuti preko Tielemansa, a četiri minute kasnije izjednačio je Ricardinho iz kaznenog udarca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Brazilac je u 75. minuti mogao dovesti domaćine u vodstvo, no nije uspio realizirati još jedan kazneni udarac. Gabala je u 88. minuti ostala s igračem manje nakon što je isključen Ejubov. Anderlecht je igrača više iskoristio u 90. minuti golom Bruna, a u trećoj minuti nadoknade Belgijanci su potvrdili pobjedu pogotkom Teodorczyka.

Za domaći sastav je cijeli susret odigrao Filip Ozobić. U drugom susretu sastaju se St Etienne i Mainz. Na ljestvici vodi Anderlecht sa 11 bodova, St Etienne je drugi s osam bodova, Mainz ima pet, a Gabala je bez bodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo