NOGOMETAŠI LAZIJA ZA DLAKU IZBJEGLI VELIKU TRAGEDIJU: / Nastala drama u avionu, svi su strahovali osim jednog igrača

Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Vlasnik kluba, Claudio Lotito, nedavno je kupio privatni zrakoplov Boeing 737 za potrebe svoje momčadi, a sada su ga po prvi put koristili

22.11.2020.
17:13
Profimedia
VOYO logo

Talijanski velikan Lazio slavio je s 2:0 na gostovanju kod Crotonea u subotu, ali ta im pobjeda, barem većini, neće ostati u dobrom sjećanju. Naime, imali su podosta problema na dolazom i odlaznom letu iz Calabrije.

Vlasnik kluba, Claudio Lotito, nedavno je kupio privatni zrakoplov Boeing 737 za potrebe svoje momčadi, a sada su ga po prvi put koristili za put na gostovanje kod Crotonea. Na dolaznom putovanju igrače je pratilo teško nevrijeme koje je izazvalo jake turbulencije, a na odlaznom putovanju kontrolori leta nisu dozvolili uzlijetanje aviona.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

Ciro Immobile Turin v Lecce, Serie A, Football, Turin, Italy - 01 Nov 2020,Image: 567271477, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no

Zbog toga su igrači autobusom putovali do obližnje Lamezije i od tamo su redovnom avionskom linijom krenuli prema Rimu. Nakon cijele drame ponajbolji igrač Lazija, Ciro Immobile progovorio je o neugodnosti koju su proživjeli prilikom leta za Calabriju.

"Svi su bili u strahu kada smo letjeli prema Crotoneu osim Acerbija i Parola. Parolo je potpuni luđak, on se smijao i ludovao u avionu kao da se ništa ne događa. Pitao sam svoje suigrače zašto ga nisu snimali u letu, ali ni oni se nisu baš najbolje osjećali u cijeloj situaciji", kazao je Ciro Immobile.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo