NOGOMETAS GUARDIOLI SJEO NA VOLE / 'Bolje bi ti bilo da sutis'

Branic Borussie Dortmund Sebastian Kehl (35) je nakon izbacivanja Bayern Munchena iz kupa na penale porucio je Bavarcima 'da vise vjezbaju jedanaesterce'.

1.5.2015.
17:25
VOYO logo

"Evo mog savjeta za Kehla: Kad zaostajes 35 bodova, bolje bi ti bilo da sutis! Mi smo vec osvojili Bundesligu pa imamo i vremena vjezbati", kazao je Guardiola na presici.

Bayern je u tom srazu protiv Borussie promasio cak cetiri jedanaesterca. No, vise od toga ispadanja katalonskog strucnjaka brinu ozljede najboljih igraca. Naime, Robbenu je pukao misic, a Lewandowski je slomio nos i celjust. No, postoji mogucnost da poljski napadac slijedecu srijedu zaigra s maskom na licu protiv Barcelone, u prvoj utakmici polufinala Lige prvaka. Ista je stvar i s Riberyjem koji takoder vuce ozljedu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Postoji mogucnost da protiv Barcelone igra s maskom, ali vidjet cemo, jos ne znamo. Ista je stvar s Riberyjom, ne znamo hoce li biti spreman, doista ne znam... Robben? Nikad ne bih uvodio u igru igraca bez konzultiranja lijecnika i fizioterapeuta. Arjen nam je vrlo vazan igrac, ali bio je spreman za igru", objasnio je Guardiola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo