englezi napadaju / Nogomet: Manchester City - Real Madrid 4-1

Image
Foto: AP

Nogometaši Manchester Cityja svladali su Real Madrid sa 4-1 u dvoboju odigranom u noći sa srijede na četvrtak u Los Angelesu.

27.7.2017.
11:06
AP
VOYO logo

Dvoboj Cityja i Reala bio je bez pogodaka do 52. minute. Tada je Otamendi svladao Casillu koji je u poluvremenu zamijenio Navasa na mjestu čuvara mreže madridskog kluba. U 59. minuti Sterling je pogodio za 2-0, nakon čega je Zinedine Zidane odlučio zamijeniti cijelu početnu postavu u kojoj su do 61. minute igrala i oba hrvatska reprezentativca, Luka Modrić i Mateo Kovačić.

Mijenjao je i Pep Guardiola, a njegovi su se pričuvni igrači pokazali boljima. Stones je u 67. minuti povećao prednost Man. Cityja na 3-0, a u 82. minuti je Diaz postigao i četvrti pogodak za Guardiolinu momčad. Arnaiz Oscar je u 90. minuti postigao počasni pogodak za europskog prvaka u dvoboju odigranom na Memorial Coliseum stadionu u Los Angelesu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pet golova vidjeli su i gledatelji u Miamiju, u dvoboju Juventusa i PSG-a. Talijanski prvak poveo je u 45. minuti pogotkom Gonzala Higuaina na asistenciju Dybale. Mario Mandžukić je bio u prvoj postavi koja je završila svoj posao u prvih 45 minuta. U drugom poluvremenu su i Allegri i Emeri ubacili drugih 11, a Juventus je zahvaljajući Marchisiju došao do pobjede.

Talijanski reprezentativac je prvo pogodio za 2-1 u 62. minuti, nakon što je prethodno izjednačujući pogodak postigao Guedes. Parižani su preko Pastorea izjednačili na 2-2 u 80. minuti, ali je Marchisio bio siguran realizator opravdano dosuđenog kaznenog udarca u 89. minuti za konačnih 3-2.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Barcelona je zahvaljujući Neymaru stigla do još jedne pobjede u International Champions Cupu, a Brazilac je bio jedini strijelac u dvoboju s Manchester Unitedom odigranom na FedEx Fieldu u Landoveru. Neymaru je svoj treći pogodak na turneji postigao u 31. minuti. Ivan Rakitić je bio u udarnom sastavu Ernesta Valverdea, koji je igrao samo u prvih 45 minuta.

U noći sa subote na nedjelju Manchester City će u Nashvilleu odigrati posljednju utakmicu na turneji protiv Tottenhama (točno u ponoć). Iste večeri (1.30 sati) u Miamiju će se sudariti Real Madrid i Barcelona, a u nedjelju (22 sata) će u Foxboroughu snage odmjeriti Roma i Juventus.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo