NOGOMET JE POSTAO ODVRATAN: / Barcelona je namjestila utakmicu?

Image
Foto: AFP

Barcelona je u posljednjem kolu prvenstva neočekivano kiksala protiv Deportiva i u završnici ispustila prednost od 2:0. Depor je došao do boda koji ih je ostavio u ligi, a utakmica je pod istragom.

11.6.2015.
10:31
AFP
VOYO logo

Barceloni nije više bilo bitno, Real ih nije mogao dostići, slavili su naslov prvaka i nažalost direktno utjecali na završnicu prvenstva. Deportivo je 'čudom u Barceloni' došao do boda i zatvorio se krug od tri momčadi s 35 bodova i Eibar je ispao, dok su Deportivo i Granada se spasili.

Namješteno ili ne, teško se Barceloni može dogoditi da ispusti dva gola prednosti na Nou Campu i to protiv utopljenika iz La Corune. Dogodi se kiks, pa i najboljoj momčadi Europe. No, problem je izjava braniča Deportiva koja ukazuje na nečasne radnje na terenu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Xavi, uspori malo

"Rekao sam Xaviju da uspori, neodlučen ishod je bio dobar za obje momčadi", navodno je kazao Alberto Lopo i sada je La Liga krenula u istragu. Definitivno se nešto kuha, jer tu vijest je donio katalonski dnevnik El Mundo Deportivo, koji je blizak klubu.

Sportski dnevnici El Mundo Deportivo i Sport su tradicionalno bliži Barçi, dok Marca više je okrenuta Realu. Da je Marca donijela ovu vijest, mogli bi špekulirati da se radi o podvali iz Madrida. Ovako će Barcelona opet biti vijest dana u Europi. Nažalost, ne po dobrom...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo