NOĆ ČUDESNIH REKORDA: / Mbappe će ovaj hat-trick pamtiti zauvijek, a znate li koliko godina Messi već zabija u Ligi prvaka?

Image

Mbappe je tako postao treći nogometaš koji je uspio utrpati tri gola Barceloni na Camp Nouu, nakon Andrija Ševčenka i Faustina Asprille

16.2.2021.
23:22
VOYO logo

Nogometaši Paris Saint-Germaina s uvjerljivih su 4-1 kao gosti svladali Barcelonu. Na utakmici su srušena i dva velika rekorda, a glavni akteri priča bili su Lionel Messi i Kylian Mbappe, jedni od najboljih nogometaša današnjice.

Barcelona je do vodećeg pogotka stigla u 27. minuti iz najstrože kazne, a siguran izvođač bio je Leo Messi. U 32. minuti PSG je izjednačio, a strijelac je bio Kylian Mbappe. Isti je igrač u 65. minuti po drugi put poslao loptu u mrežu za vodstvo PSG-a od 2-1. U 70. minuti obrana Barcelone je i treći put kapitulirala, na ubačaj Paredesa strijelac je bio Moise Kean. Konačnih 4-1 za Parižane postavio je Mbappe u 85. minuti, što je bio njegov treći pogodak na utakmici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

Profimedia

Padali rekordi

Mbappe je tako postao treći nogometaš koji je uspio utrpati tri gola Barceloni na Camp Nouu, nakon Andrija Ševčenka i Faustina Asprille. No, to nije bio jedini Francuzov rekord. Postao je ujedno i prvi nogometaš koji je na Camp Nouu u nokaut fazi Lige prvaka postigao dva ili više gola, a PSG je prva momčad koja je slavila na Camp Nouu u nokaut fazi nakon Bayerna 2013. godine.

Spomenimo i kako je Lionel Messi postavio jedan rekord i to zaista impresivan. Naime, ovo mu je čak 17. godina u nizu da zabija gol u Ligi prvaka. Prvi je zabio već davne 2005. godine, a ovim golom izjednačio je rekord Raula koji je za Real Madrid zabijao od 1995. godine do 2011. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Messi je ove sezone u Ligi prvaka zabio četiri gola i sva četiri su bila s bijele točke, dok je ukupni broj golova u LP sada narastao na 119.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo