BIVŠI IZBORNIK HRVATSKE OTVARA OČI: / Njegove riječi o usporedbi Dinama sa Šahtarom i Atalantom mnogima se neće svidjeti

Image
Foto: PIXSELL

'Dinamo je postao ozbiljna momčad, itekako organizirana, tako da ima svoju šansu. Mislim da bi, po meni, u toj grupi uspjeh bio da budu treći i izbore proljeće Europske lige'

29.8.2019.
19:57
PIXSELL
VOYO logo

Ako mislite kako je Atalanta dobar izbor u grupi C Lige prvaka za Dinamo, varate se. Radi se o 3. plasiranoj momčadi Serie A prošle sezone koja se našla u četvrtom potu u kojoj igra Mario Pašalić koja je bolja od Dinama. Tako smatra bivši trener Dinama i bivši izbornik Hrvatske Otto Barić, koji nam se također javio nakon ždrijeba...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
JAVILA NAM SE DINAMOVA IKONA: /

Iako su Modri šest puta do sad uglavnom bili prolaznici u Ligi prvaka, čini se kako je tome došao kraj

Image
JAVILA NAM SE DINAMOVA IKONA: /

Iako su Modri šest puta do sad uglavnom bili prolaznici u Ligi prvaka, čini se kako je tome došao kraj

'I Šahtar i Atalanta su, ruku na srce, bolji od Dinama. Međutim...'

"I Šahtar i Atalanta su, ruku na srce, bolji od Dinama. Međutim, nije Dinamo bez šanse. Grupa je podnošljiva, iako tu nema laganih suparnika, ali imaju Modri šanse za uzeti koji bod i ne izgubiti u gostima. Man City je priča za sebe, teško u tom ogledu Modri išta mogu napraviti", kazao nam je Otto Barić i dodao:

"Dinamo je postao ozbiljna momčad, itekako organizirana, tako da ima svoju šansu. Mislim da bi, po meni, u toj grupi uspjeh bio da budu treći i izbore proljeće Europske lige, kao i prošle sezone. Vrlo je ozbiljna situacija u Dinamu. Treba im čestitati na svemu što je Dinamo napravio do sad. Bjelica radi sjajan posao", objašnjava nam Barić i još jednom ističe:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Nemojmo zaboraviti da je Atalanta klub iz lige petice'

"Dinamo nije bolji od Atalante i Šahtara. No, nije niti puno slabiji. Nemojmo zaboraviti da je Atalanta klub iz lige petice, dakle iz lige s jakim pedigreom, puno jače lige nego što je to HNL. Šahtar je, pak, godinama klub koji je stalno u elitnom natjecanju, dakle ima iskustva igranja elitnog natjecanja. To će biti zanimljivo za publiku jer će navijači vjerovati u Dinamo, isto kao i protiv Cityja. Ali, budimo iskreni, Guaridolini nogometaši su svijet za sebe".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako bilo, veseli to što Dinamo dosta dobro djeluje i ove sezone. Mogla bi ovo biti prilika za Oršića, Petkovića, nadamo se i Olma, u Ligi prvaka. Prošle sezone oduševili su sve navijače Modrih osiguravši proljeće u Europi nakon 49 godina posta. Možete samo zamislit što bi bilo da Dinamo izbori plasman u drugu fazu Lige prvaka. Zašto ne vjerovati u to, zašto ne sanjati... Vatreni su nam prošlog ljeta na SP-u u Rusiji pokazali kako se snovi ostvaruju. Želimo i s "Dinamom budni sanjati"...

'Svi se nadamo, svi vjerujemo da Dinamo može oduševiti'

"Svi se nadamo, svi vjerujemo da Dinamo poput reprezentacije Hrvatske može oduševiti. Međutim, dobivam utisak da naša publika često ne zna ocijeniti kvalitetu momčadi poput Šahtara i Atalante. Oni su bolji nego što mi mislimo", zaključio je Otto Barić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vrijedi spomenuti kaoko će prve dvije momčadi iz svake skupine izborit plasman u osminu finalu, dok trećeplasirane momčadi sele u Europsku ligu. Natjecanje po skupinama počinje 17. i 18. rujna, a posljednje 6. kolo je na rasporedu 10. i 11. prosinca. Prve utakmice osmine finala na rasporedu su u veljači, a uzvrati u ožujku. Prve utakmice četvrtfinala bit će odigrane 7. i 8. travnja, a uzvrati 14. i 15. travnja. Polufinalni dvoboji su na rasporedu 28. i 29. travnja s uzvratima 5. i 6. svibnja.

Finale će biti odigrano 30. svibnja na Olimpijskom stadionu Ataturk u Istanbulu. Naslov osvojen prošle sezone brani engleski velikan Liverpool koji je u finalu odigranom u Madridu pobijedio rivala iz Premiershipa Tottenham.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo