SKEPTIČNI SU /

Nizozemci sumnjaju u Perišića: Nastavljaju turski trend, Hrvat je na 'zalasku karijere'

Image
Foto: Luka stanzl/PIXSELL

Njihove sumnje odnose se na trend koji su prethodno postavili turski klubovi, koji često dovode iskusne, ali već u padu forme, igrače

17.9.2024.
17:58
Luka stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Ivan Perišić, neizostavni Vatreni, na pragu je prelaska u redove aktualnog prvaka Nizozemske, PSV-a. Nakon što je nedavno napustio splitski Hajduk, Perišić je slobodan igrač, a službeni potpis ugovora očekuje se čim prođe potrebne liječničke preglede.

Image
'NIJE SVE U NOVCU' /

Španjolski as upozorava: 'Igrači su blizu štrajka, ovo je previše'

Image
'NIJE SVE U NOVCU' /

Španjolski as upozorava: 'Igrači su blizu štrajka, ovo je previše'

Iako je tijekom svoje bogate karijere ostvario brojne uspjehe i sebi izgradio visok status kao nogometaš, bilo je očekivano da se neće svi slagati s njegovim transferom u Nizozemsku. Hrvat već ima navršenih 35 godina, a 36 puni u veljači. Čak su se i mnogi hrvatski navijači pobunili odluci Zlatka Dalića da na Perišića računa u Ligi nacija umjesto da priliku da mlađim snagama, pa je 'prirodno' da su neki nizozemski podcasteri nesigurni oko cijele situacije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Njihove sumnje odnose se na trend koji su prethodno postavili turski klubovi, koji često dovode iskusne, ali već u padu forme, igrače. Takva praksa izaziva pitanja o dugoročnim koristima za momčad.

Rik Elfrink, novinar koji intenzivno prati zbivanja u PSV-u, istaknuo je da je najveći dio dogovora već postignut: "Vjerojatno se radi o jednogodišnjem ugovoru, no još uvijek preostaje nekoliko detalja za dogovor."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Također, zanimljivo je da se u analizi dotaknuo i Perišićev kratki boravak u Hajduku. Navodni sukob s trenerom Gennarom Gattusom spominje se kao ključni razlog za njegov brzi odlazak iz splitskog kluba. Analitičari nagađaju da je njihov nesklad u karakterima doveo do nemogućnosti zajedničke suradnje, što je ubrzalo Perišićev odlazak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Ljubav je na selu
NOVA SEZONA
VOYO logo