BARCA NE MOŽE BEZ RAKITIĆA: / Katalonci otkrili po čemu je Vatreni ispred Messija, Inieste i ostalih

Image
Foto: AFP, GERARD JULIEN
26.10.2017.
12:27
AFP, GERARD JULIEN
VOYO logo

Navode kako Ernesto Valverde ima nekolicinu igrača koji čine okosnicu momčadi i da onda po potrebi unosi male promjene ovisno o suparniku. Jedina utakmica u kojoj je u potpunosti izmijenio prvih 11 bila je ova s Murcijom.

"Međutim, Rakitić je na kraju zaigrao. On je jedini igrač u momčadi koji je nastupio u svih 15 utakmica ove sezone. Neke je započeo od prve minute dok je u nekim ušao s klupe", piše Mundo Deportivo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nadalje, naglašavaju kako su osim Vatrenog u pravilu u svim utakmicama nastupili i vratar Ter Stegen, Lionel Messi i Sergio Busquets, ali ih je trener ovaj put odmarao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Poznato je da Ter Stegen brani u prvenstvu i Ligi prvaka, dok Cillessen za sada dobiva prilike samo u kupu. Argentinac je pak do sada imao punu minutažu u svim utakmicama, dok Katalonac jednom nije bio u početnom sastavu. I to protiv Girone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tako je samo Rakitić zaigrao u u svih 15 susreta. Protiv Real Madrida u Superkupu te Betisa, Alavésa, Espanyola, Getafea, Girone, Atleticoa, Málage, Juventusa i sportinga u prvenstvu i Ligi prvaka krenuo je od prve minute. Kao zamjena je korišten na utakmica s Eibarom, Las Palmasom, Olympiakosom i Murcijom.

Četiri od 15 susreta u kojima je startao nije dočekao kraj (Real Madrid, Juve, Getafe , Atletico), napominju Katalonci pa poentiraju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"To pokazuje koliko povjerenje Valverde ima u njega. Smatra ga ključnim igračem u fazi obrane i napada".

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo