NIŠTA OD BALEA: / United nudi 100 milijuna eura, ali za njemačku zvijezdu!?

Image
Foto: AFP

Ludilo prijelaznog roka u punom je jeku.

20.7.2015.
23:03
AFP
VOYO logo

Dosad je već potrošio oko 100 milijuna eura i doveo Morgana Schneiderlina iz Southamptona, Memphisa Depaya iz PSV Eindhovena, Mattea Darmiana iz Torina i Bastiana Schweinsteigera iz Bayerna. U ponedjeljak je dio engleskih medija izašao s pričom da United ponovno krećže u lov na Garetha Balea i da je Real Madridu spreman platiti više od 100 milijuna eura odštete.

Rummenigge ne želi čuti za prodaju

No, navečer se oglasio i njemački Sport1, koji baš i nije sklon senzacionalizmu, te objavio kako ima informacije da Van Gaal kreće u novi pokušaj dovođenja Thomasa Müllera iz Bayerna. Poznato je da nizozemski stručnjak iznimno cijeni ofenzivnog igrača kojeg je trenirao u Bavarskoj, a Sport1 tvrdi da ga želi na Old Traffordu više od Balea, te da će ponuditi za njega 100 milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bayern je navodno već odbio ponudu "tešku" 82 milijuna eura, a treba vidjeti kako će reagirati ako se United javi s poboljšanim iznosom. No, ako je vjerovati izvršnom predsjedniku njemačkog prvaka, od posla neće biti ništa. Karl-Heinz Rummenigge je, naime, nedavno izjavio kako ovo ljeto više nijedan igrač Bayerna neće otići u Manchester United, odnosno da je Schweinsteiger bio prvi i posljednji. Živi bili, pa vidjeli. U svakom slučaju, do kraja prijelaznog roka je još puno vremena, pa ćemo vjerojatno svjedočiti još gomili glasina i špekulacija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo